Bu E-Maili Sakın Açmayın (Terörü Lanetliyoruz)

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,152
İnternet kulanıcıları dikkat. "Terörü lanetliyoruz" diye gelen bir e-mail bilgisayarınızda terör yaratabilir.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıya göre, sanal alemde dolaşan ve terör örgütünün Avrupa'da bulunan hackerları tarafından geliştirilen bir virüs tehlike saçıyor.

"Terörü lanetliyoruz. Herkesi birlik olmaya çağırıyoruz" e-postaları veya msn üzerinden "[email protected] ve [email protected]" adresli kişilerden arkadaşlık teklifleri geliyor. Postanın içinde bulunan pps(Powerpoint) sunusunun açıldığı terör karşıtı resimler ve yazılar çıkıyor.

Bu arada alt bölümde bilgisayarın çökmesini sağlayacak program çalışıyor. Sunumun son bölümünde kürdistan haritası çıkıyor ve bilgisayarınızdan bütün verileri silinmeye başlıyor.

Virüs bu sırada msn programına da giriyor. Bilgisayarınızdaki veriler silinirken bir taraftan da msn ve e-posta listenizdeki tüm arkadaşlarınıza aynı içerikli e-mail gönderiliyor.

Emniyet yetkilileri bu tip maillerin kesinlikle açılmaması konusunda uyarıyor.
 
Paylasım ıcın tesekkurler,sanal dunyanın sahne yuzlerı olmaktan baska bır sey degıller gozumde,yaptıklarını her ne kadar yapabılcek donanıma bılgıye sahıp olmasamda,onlar nefesı anca pc basında alabılırler.
 
paylaşım için teşekkürler..
 
Zaten bu terör ü sanal alemden değil lanetlenecekse hiç gerek yok sanal olup çıkıyo bunlar ne yapacaklarını şaşırdılar....i
 
39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt