Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ne yaptın olm sen,, hani gizli kalacaktı bunlar?? karım gördü,,boşanma davası açtı senin yüzünden..mahkemede delil olarak kullanacakmış bu fotoları...hamam sefasında foto çekmedin dimi,, rezil oluruz..!
![]()
ne yaptın olm sen,, hani gizli kalacaktı bunlar?? karım gördü,,boşanma davası açtı senin yüzünden..mahkemede delil olarak kullanacakmış bu fotoları...hamam sefasında foto çekmedin dimi,, rezil oluruz..!
![]()
hahaha sende mi?hemen bende gelıyorum.
Bilal bunlar kaşındı bende deşifre ettim hamam sefasını siteye olan saygımdan dolayı koymuyorumhop! noluyoruz![]()
Saol Cezmi abim geçti çok şükürgeçmiş olsun serhat kardeşim
birgünde biz onu şipşaklıyacaz merak etmesinkanka seni evden kovarlarsa gel bana kapım açık
![]()
yahu bu hamam sefasından haberim yoktu serhat abixim özelden alabilirmiyim![]()
Eğri otur doğru konuş kıvanca damat hamamı yaptık sonra kıvançla ikimiz serbayıda aldık sende evlenicen gel bakalım diye iyi bi keseledik ama kıvancı canı fena yandıhamam sefasını söylim hemen, serhat dediki benim masaja ihtiyacım var soktuk onu kıvançla ikimiz hamama orada bi güzel... masaj yaptık..![]()
Ahhh beyler ahhh hasta ziyaretinin vasfını değiştirmişsiniz![]()
adamlar altlarına mayo giyip hasta ziyaretine gelmişler düşün kardeşim![]()