Ben de alacağım yakın zamanda debriyaj seti, kalkışlarda titreme yapıyor, 1 ve 2. viteslerde de hissediyorum aracın zorlandığını. Herhalde ondandır diye düşünüyorum. Bir sitede buldum, valeo olan 200tl, sachs 196tl. Hangisi alınır sizce?
bende pek bilgi bulamadım ama duyduğum kadarıyla titreme yapıyormuş.yani normal debriyajda titriyorsa, o zaman hiç alma derim.Ben de alacağım yakın zamanda debriyaj seti, kalkışlarda titreme yapıyor, 1 ve 2. viteslerde de hissediyorum aracın zorlandığını. Herhalde ondandır diye düşünüyorum. Bir sitede buldum, valeo olan 200tl, sachs 196tl. Hangisi alınır sizce?
Ben de alacağım yakın zamanda debriyaj seti, kalkışlarda titreme yapıyor, 1 ve 2. viteslerde de hissediyorum aracın zorlandığını. Herhalde ondandır diye düşünüyorum. Bir sitede buldum, valeo olan 200tl, sachs 196tl. Hangisi alınır sizce?
abi el frenini çek arabayı 3. vitese tak ve kaldırmaya çalış eğer stop ediyorsa baskı balatan sağlam
yok stop etmıyor kalkmaya çalışıyorsa baskı balatan bitmiştir...
Onu denedim Mevlüt, stop etmedi, gitmeye çalışır gibi oluyor devir yükseliyor, gitmeyince devir düşüyor,o anda da ben ayağımı gazdan çektim. Normalde hemen stop etmesi gerekiyor, değil mi?