Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

boya koruma ve koltuk koruma bu fiyata nasıl ?

CanKan00

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
443
geçen gün içi ve dışı kirlenen aracımı temizleyim dedim ama nerde elim bitürlü gitmedi zor geldi heralde :) würth ürünleriyle temizlik yapan biyere götürdüm amacım içi dışı temizletmekti son anda fikir değiştirdim boya koruma ve koltuk koruma yaptırmaya karar verdim. boya korumaya 6aylık olanı 90tl fiyat verdi 1 yıllık olanı 150tl nano ymuş daha ii olsun hesabı 150 yapın dedim,koltuk korumada 40tlmiş toplam 190 ,biraz pazarlıkla 180olur tamam yapın dedim 3saat sonra gittim teslim aldım baya parlamış flinta gibi olmuş lakin birazcık pişman oldum fazla para verdim galiba dedim..sizce durum nedir ?
 
Nano dediklerin gerçekten fark ediyor, iyi ki bunu seçmişsiniz, 1 sene çok iddialı bir zaman o ayrı konu. Fiyat gayet normal.
 
bende würthe yaptırdım ..boya korumaya 100 tl verdim..koltuk yapmadım..amaı fiyatlarda idi..daha fazla isteyen yerler var..
 
boya korumayı elle yapıyorlar neden polisaj makinasıyla yapmadınız diyince onu cilada kullanıyoruz abi, korumada elle daha iyi sonuç veriyormuş ne kadar doğrudur değildir bilmem sallama yapmasınlar yeter..
 
valla ben bıraktım gittim gezmeye..nasıl yaptıklarını görmedim..çünkü pasta cila boya koruma motor yıkama bayağı uzun sürcekti hiç beklemedim gittim:D
 
Boya koruma 45 cm lik kaput filmi su iticiler koltuk koruma kapı kollarının altı da kaput filmi (yüzük çizmelerine karşı) ziebartta 500 e yaptırdım
 
Boya koruma 45 cm lik kaput filmi su iticiler koltuk koruma kapı kollarının altı da kaput filmi (yüzük çizmelerine karşı) ziebartta 500 e yaptırdım dileyene yardımcı olurum bursada ....
 
Geri
Üst Alt