Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

BorPower hakkında

KeleBenNKk

SCW Ladies
Katılım
13 Kas 2010
Mesajlar
1,169
Arkadaşlar merhaba ;

Bugün bir arkadaşım arcında BorPower diye bir yağ kullandığını ve aracının performansında artış,motor sesinde azalma olduğunu,Yakıtta da % 15 kar ettiğini söyledi.Ama açıkcası pek güvenemedim.Aramızda kullanan yada bilgisi olan var mı?
 
aracın yeni ve sorun yoksa hiç kullanmayın..sadece kaliteli yağ kullanın.
 
abi benzın tasarrufu ıcın ıse yarıyorsa kı yuzde 15 cok cıddı bı rakam bence deger ya.
 
kim nereden etmiş o kadar tasarruf:)
 
Benzinde % 15 tasarruf olduğunu ve işe yaradığını söylüyorlar zaten.
 
bır kac reklamını ızleme fırsatım oldu bu ürünün ama sonrasında ınternet ortamından yorumları okudum ıse yaramadıgını soyledıler yanı abartılı bır fark olmuyormus.fakat keske su tasarruf olsada kullansak malum benzın oldu 3.88
 
ben kullandım sadece sesizleşiyor motor okadar başka bir halta yaramıyor
 
şimdi şöyleyeyim..bor power yağ değil yağ katkısı da değil..yıllar sonra motor içinde performans sonrası oluşan deformasyonu yok etmek için kullanılıyor yani..pistonlar ve duvarlarında oluşan aşınma sonucu bu madde oralara yapışım klaıyor ve pistonunuz motor bloğunuz yenilenMİŞ gibi oluyor..
yeni motora gereksiz
yakıt tasarrufu sağlamıyor....bende sağlamış değil daha önce ne yakıyordu isem onu yakıyor..sadece motorun km bazında ömrünü uzatıyorMUŞ onu da zamanla görürü mü..bilmiyorum aracı o kadar elimde tutma niyetinde değilim..
yaklaşık 3500 km dir kullanıyorum..aynısını..
 
%15 düşürmesi imkansız. 200 TL de 30 TL yapar budaaaaa yaklaşık 80-100 ekmek yapar, cıx imkansız:D
 
Geri
Üst Alt