seat_leon
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1 haftadır aracımda 1. vitesten 2. vitese geçişlerde ve kalkışlarda tekleme sorunu yaşıyordum, aracım 2004 model toledo Brc sıralı sistem lpg mevcut. Lpg taktırdığım yerde bu sorunu çözmek için çok uğraştık çünkü araç benzindeyken böyle bir sorun çıkarmıyordu. (beyin, lpg boruları vs değiştirerek) her seferinde bilgisayara bağlanarak soruna odaklandı ve sağolsun baba tavsiyesi ile başka bir brc lpg li 2004 leon ile karşılaştırarak (buji ve bobin değişimi yapıldı, leonun toledoya, toledonunki leona) ve sorun kalmadı..
Lafın kısası bana acilinden bizim toledolara orjinal kullanılan buji ve bobin takımı lazım.. Aksaray'da sadece 4 buji için 120 tl istediler, bobin fiyatını sormadım.. Bunu servisten temin etsem ne kadara mal olur. Yada bu orjinal parçaları daha uygun nereden alabilirim. Yardımlarına ihtiyacım var bugün Akşama kadar önerilerinizi söylerseniz sevinirim. yarın bu işi halletmemiz gerekiyor, orjinal olmasından yanayım bu parçaların çünkü yakıtta bile fark ediyor..
Lafın kısası bana acilinden bizim toledolara orjinal kullanılan buji ve bobin takımı lazım.. Aksaray'da sadece 4 buji için 120 tl istediler, bobin fiyatını sormadım.. Bunu servisten temin etsem ne kadara mal olur. Yada bu orjinal parçaları daha uygun nereden alabilirim. Yardımlarına ihtiyacım var bugün Akşama kadar önerilerinizi söylerseniz sevinirim. yarın bu işi halletmemiz gerekiyor, orjinal olmasından yanayım bu parçaların çünkü yakıtta bile fark ediyor..