Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

bmw nin yeni kasası:)

xartal

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
516
Yaş
35
BMW arabaların tasarımını beğeniyor musunuz? Peki ya MINI serisinin? Eğer cevabınız evetse ve bilgisayarınızda da aynı zarafet ve görenleri kıskandıracak güzelliğe sahip olmak istiyorsanız size güzel bir haber: BMW tasarımcıları şimdi de ThermalTake için bir PC kasa tasarladılar. Üstelikte son zamanlarda gördüğümüz en iyi tasarıma sahip kasayı…

Level 10 adı verilen kasanın en büyük özelliği bilgisayarın her parçası için ayrı bir bölmeye shaip olması. Bu sayede sadece görsel olarak güzel bir kasa olmakla kalmıyor, bilgisayarını açıp kurcalamadan duramayanlar için son derece pratik bir kullanım sunuyor. Kullanım konusuna BMW tasarımcılarının ne kadar önem verdiklerini, kasanın ön tarafından alt alta dizilmiş dört USB girişinden de anlamak mümkün.

thermaltakebmwcase.jpg
 
biraz gereksiz olmuş ya.. :)
 
bmw nin direksiyonu olmadigi surec yaptigi hersey bana gore bos :D
 
Geri
Üst Alt