BMC Kutu Ici Filtre Sesi (Kapagi acik)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

007

Kayıtlı Üye
Arkadasla mirildanislarimiz bile cikmis🙂 BMC filtrenin sesi.. Saolsun arkadas biraz ters tutmus telefonu ama yine de ses anlasiliyor.. Evde inanilmaz bunaldim..paylasmak istedim bu kenarda kiyida kalmis videoyu🙂

http://www.youtube.com/watch?v=xDOVH8mLgaM

Not:Bu arada videonun basinda arac hareket etmeye basladiginda tamponla camurluk arasindaki renk farkina dikkat edin ve ne kadar rahatsiz edici oldugu yonundeki yorumlarinizi bildiriniz..tesekkurler

maşallah abi güzel ses 😉 ama dediğin gibi tamponla yan çamurlukta renk farkı var abi 😀😀

1. seviyorum bu sesi..
2. deşifre olmuşsun Kaan abim SCW hazır mıydı acaba bu duruma.. 😀 😀
3. yatay çek Kaan abim.. 😀 😀 puhaha

ses güzel. tampon ve çamurluk rengi farkı bence çok göze batacak kadar yok.
keşke açıkalanda bir video olsada şöyle 5000 devire kadar basıpta sesini duysak.🙂

ses güzel. tampon ve çamurluk rengi farkı bence çok göze batacak kadar yok.
keşke açıkalanda bir video olsada şöyle 5000 devire kadar basıpta sesini duysak.🙂

En kisa surede disaridan da bir video cektiricem cunku kendim de cok merak ediyorum arabam nasil duruyor hareket halindeyken..hic disaridan gormedim baskasi kullanmadigi icin🙂

En kisa surede disaridan da bir video cektiricem cunku kendim de cok merak ediyorum arabam nasil duruyor hareket halindeyken..hic disaridan gormedim baskasi kullanmadigi icin🙂

ben bazen arkadaşa veriyorum benim 🙂arabayı. ben onun arabayı alıyorum sırf kendi arabamı dışardan izlemek için

valla boynum tutuldu 😀

Abi maşallah seside kendiside çok güzel arabanın.

otoparkta istinye park sanırım 😀

39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt