Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bir aracın Doğuş tarafından getirilip getirilmemesi

olm bu yedek parçaları kim getiriyo Doğuş..
piyasaya sokan kim Doğuş..Doğuş'un getirmediği bi araba nası piyasada oluyo onu söylesene parçası olsun stokta.. :D :D

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

hea dersin ki yetkili bayiden almicam o zaman garantisi olmaz paşa paşa binersin o arabaya..şansına sorunlusu denk gelmemesi için de dua edersin..
 
ya alp şöyle bi örnek veriyim ben sana gide bi scirocco alırsan galeriden her yerde var parçası bi sıkıntı olmaz ama gider r32 alırsan o zaman parçaları bulurken sıkıntı yaşarsın
 
Ya scirocco gibisinden dedim ben R32 gibisinden demedim..
 
Arkadaşlar diyelim Türkiyeye Doğuş tarafından sokulmamış bir VW veya Seat almayı düşünüyoruz. Bunun ne gibi sakıncaları vardır? Garanti dışında?


Cevaplarınız için teşekkürler..

alp şimdi sen yurtdışından araba getirmeyimi soruyorsun yoksa yurt dışından getirilmiş ve türkiyede satılan bir arabayı almayımı ?
 
bir ara mahkeme kararı ile yurtdışından getirilmiş araçlara garanti verilmesi zorunluluğu konusu vardı. parça kodu varsa doğuş her şekilde parçayı ithal eder düşncesindeyim. alp in düşündüğü araç için özelliklede.
 
yabancıdan yabancıya satılan araclar var onlardan alamassın. türk plakalı satışa hazır araçlardan alabilirsin
 
Geri
Üst Alt