Şimdi serviste takım satıp biton para isterler.O zaman böyle devamCogu gre ve koseli oluyor servis disinda ben birsyerde bulamadim
2 defa sorarak aldim 17 mm aldim küçük geldi 19 mm aldim büyük geldi.Jant lastik satan yerlerde şansımı denicem.Yoksa kalsın artikBijon ölçüleri janttan bağımsız, standarttır. Siz netteki satıcılara almadan önce sorarak net emin olduktan sonra alınca sorun olmaması gerek.
Siz gene bir sorun, tabii ki biraz daha pahalı olacaktır ama uyacağı kesin. Bir de takım satsalar bile 5'li satarlar 20'li değil. Ki onu da hiç sanmıyorum direkt tekli satıyorlardır büyük ihtimalle. Genelde çok da pahalı olmuyorlar serviste bile bu tarz parçalar.Şimdi serviste takım satıp biton para isterler.O zaman böyle devam
bakıma artık servis 80 km bana 🙂Siz gene bir sorun, tabii ki biraz daha pahalı olacaktır ama uyacağı kesin. Bir de takım satsalar bile 5'li satarlar 20'li değil. Ki onu da hiç sanmıyorum direkt tekli satıyorlardır büyük ihtimalle. Genelde çok da pahalı olmuyorlar serviste bile bu tarz parçalar.
2 defa sipariş ettim 17 mm 19 mm ikisi de olmadi.18 inç jantlarim acaba bu jantlara uygun hangi siteden hangi özelliklerde bulabilirim.?
Ekli dosyayı görüntüle 22617