Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bernie Azınlıkta..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Bernie Ecclestone'un, geçtiğimiz hafta başında, FIA Dünya Motor Sporları Konseyi'nde yapılan oturumda Flavio Briatore'ye ömür boyun motor sporlarından men cezası verilmesine karşı oy kullandığı belirtildi.

Ecclestone, duruşma sonrasında yaptığı açıklamada, aynı zamanda arkadaşı ve ticari ortağı olan Briatore'ye verilen cezanın çok ağır olduğunu ifade etmişti.

Briatore'ye yönelik tutumu, skandalı savunduğu şeklinde yorumlanan ve F1'in ticari haklarını elinde bulunduran CVC'nin direktörü Martin Sorrell tarafından eleştirilen Ecclestone daha sonra, "Ben de (WMSC) komisyonu içindeydim, dolayısıyla muhtemelen diğerleri kadar ben de suçluyum" demişti.

FIA Başkanı Max Mosley ise, Londra'nın Evening Standart gazetesine verdiği mülakatta, Ecclestone'un bu ifadesinden sanki Briatore aleyhine oy vermiş sonucu çıktığını belirterek, gerçekte F1 patronun Briatore'ye ömür boyu men cezası verilmemesi yönünde oy kullandığını söyledi.

Mosley, "Konsey bu kararı oy birliğiyle vermedi. Ancak çoğunluk Briatore'nin cezalandırılmasından yana oy kullandı. Bernie azınlıktaydı" dedi.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt