benzini nerden alayım

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aylmz07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben aracı aldığımdan beri shell 95 oktan fuel save kullanıyorum. Memnunum suanlık.
 
Aracı aldığımdan beri BP'den benzin alırım. Hem standart olanı hem de ultimate olanını defalarca kullandım. Hissedilir bir fark göremedim.

Katkılı yakıtlar bence kilometre sayacı yüksek araçlarda daha fazla işe yarayacaktır. Zaten temiz olan bir motora giren deterjan özellikli yakıt, potansiyel yararlarını pek ortaya çıkaramıyor 🙂
 
selamlar..eniştem shell dolum tesislerinde bu işlere bakıyor yakıtın katkı maddesi kalitesi vs tam anlamıyorum. Onun bana dediği türkiyeye gelen ve şirketlere dağıtılan yakıt aynı kalitede geliyor. Şirketlerin kullandığı katkı maddesinin miktarı ve kalitesi yakıtın değerini belirliyormuş. Kendinin önerdiği shell ve bp dışına çıkmamam. İki şirketin kullandığı katkı maddesi aynıymış ve türkiyedeki en kaliteli olanıymış.
 
39,145Konu
763,892Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt