Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Benzin Fiyatlarına Karşı Seat İbiza !

Torrado

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
955
2.9 litre tüketen Seat Ibiza geliştirilmiş 1.4 tdı motoruyla satışta
SEAT’ın ödül avcısı modeli Ibiza, tasarım, donanım ve kullanım özelliklerinin yanı sıra avantajlı fiyatlarıyla da genç yaşlı, bay bayan herkesin gözde modeli olmayı sürdürüyor. SEAT Ibiza, 25.900.TL’den başlayan fiyatlarıyla segmentinin en iddialı modeli

1984 Paris Motor Show’da ilk kez kamuoyuyla tanışan ve bugün 4. nesliyle SEAT’ın simgelerinden biri olan, aynı zamanda bir çok ödül alarak İspanyol markanın en başarılı ve en çok satan modeli olan Ibiza, genç yaşlı, kadın erkek herkesin gözde modelleri arasında yerini sağlamlaştırıyor.

Ibiza, döndüncü nesliyle önce Almanya’da “Altın Direksiyon Ödülü”, Hollanda’nın otomobil kulübü ANWB’den “Compact Car of the Year” ve Autobest’in “Ecobest 2008” ödüllerini aldı. Daha sonra ‘2009 Yılın Otomobili’ ödülünü alan Ibiza, Ecomotive modeliyle dünyanın en tutumlu otomobili olarak büyük bir başarıya imza attı ve 3 kapılı sportif versiyonu SportCoupe’yle de ‘2009 Yılın Genç Otomobili’ ödülünü kazandı. Dünyanın en prestijli tasarım ödülü olan “Red Dot Award”ı, 5 kapı ve SC versiyonlarıyla “Best of the Best” olarak kazanma başarısını da gösteren Ibiza, aynı modelleriyle İngiltere’nin ‘En Güvenli Otomobil’ ödülünü de alarak başarılı geçmişine bir yenisini daha ekledi. Yolcu korumasında EuroNCAP’ten 5 yıldız alan Ibiza, çocuk korumasında 4 ve yaya korumasında da 3 yıldız aldı.

Tekirdağ – Kars arası bir depo; Yakıt tüketiminde bir rekor Ibiza Ecomotive
SEAT Ibiza ECOMOTIVE, 100 km’de 2.9 litre’lik yakıt tüketimi değeriyle dünya yakıt tasarrufu rekorunun belirleyicisi. Ibiza ECOMOTIVE Tekirdağ, Kars arasını tek bir depoyla kat ediyor. SEAT Ibiza ECOMOTIVE, 1.562 km’lik bir mesafeyi, tek bir depo yakıtla kat ederek segmentinin tartışmasız en ekolojik aracı.

Şıklığın ve teknolojinin mükemmel birleşimi bayan kullanıcıların ve gençlerin ilgisini çekiyor
SEAT Ibiza, dinamik ve agresif çizgileriyle ilk bakışta kendini belli ediyor. SEAT’ın “Ok Tasarım” olarak adlandırdığı yeni tasarım anlayışıyla şekillendirilen Ibiza’nın küçük ve alçak konumlandırılmış ızgarasıyla uyumlu sivri köşeli farları, belirgin bir farkındalık yaratıyor. SEAT Ibiza’nın kaslı çamurlukları, farklı geometrik çizgilerin yer aldığı yan gövde ve arka tasarımı da çarpıcı dış tasarım unsurları arasında yer alıyor. ESP ile birlikte sunulan Yokuş Kalkış Desteği (Hill Holder), Dönüşe Duyarlı Ön Sis Farları, AFS’li (Geliştirilmiş Ön Far Sistemi) Bi-xenon farlar, arka park sensörleri, Bluetooth telefon bağlantısı gibi farklı donanım unsurları, Yeni Ibiza’nın çekiciliğini artırırken, gençlerin ve bayan kullanıcıların da ilgisini çekiyor.

Alternatifli motor seçenekleriyle segmentinin en iddialı modeli
SEAT Ibiza, biri dizel olmak üzere toplam beş farklı motor seçeneğiyle sınıfının en alternatifli modellerinden biri. 1.2 litre 70 hp, 1.4 litre 85 hp ile DSG şanzımanla segmentinde tek olan 1.6 litre 105 hp’lik benzinli motorlar yer alıyor. Benzinli motorların yakıt tüketimlerini azaltmak ve karbondioksit emisyonlarını 160 g/km’nin altına düşürmek için özel modifikasyonlar gerçekleştirilmesi dikkat çekiyor. Modelin dizel versiyonu ise Common Rail teknolojili 1.6 lt TDI 90 hp’lik TDI. Markanın sportif ve yüksek performanslı versiyonları FR ve Cupra versiyonları ise 1.4 lt TSI 150 hp DSG ve 1.4 lt TSI 180 hp DSG motor seçenekleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Gençler ve genç hissedenler için 3 kapı Ibiza SportCoupe
Ailenin en sportifi olan Ibiza Sport Coupe ise özellikleriyle gençlerin en ideal modelleri arasında yer alıyor. Yeni Ibiza SportCoupe’nin 1.6 lt 105 hp motorlu versiyonu 0-100 km/s hızlanmasını 10.4 saniyede gerçekleştiriyor. 1.2 lt 70 hp’lik motor seçeneğiyle 100 kilometrede 4.9 lt (şehir dışı, 100 km/ lt ) yakıt harcarken, 1.4 lt 85 hp motor seçeneği ise 5.1 lt şehir dışı yakıt tüketimine sahip OTOMOBİLAL.COM sitesinden alıntıdır
 
bildiğim kadarıyla 37'den başlıyo..
fiyatı biraz daha uygun olsa süper olurdu..
 
1.4 tdi bizim kasa ilk çıktığında satışta varmış şu anda sadece 1.6 dizel seçeneği bulunuyor.
 
turkiyede yeni kasanin 1.4 tdi' i var mi yaa?
sitesinde yok gozukuyor.

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

1.4 tdi bizim kasa ilk çıktığında satışta varmış şu anda sadece 1.6 dizel seçeneği bulunuyor.

2008 eylul ayinda yeni kasa ciktiginda 1.4 tdi motorlusu bana ocak ayinda gelecek denmisti, geldi mi bilmiyorum.
 
turkiyede yeni kasanin 1.4 tdi' i var mi yaa?
sitesinde yok gozukuyor.

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:34 ----------



2008 eylul ayinda yeni kasa ciktiginda 1.4 tdi motorlusu bana ocak ayinda gelecek denmisti, geldi mi bilmiyorum.

sanırım gelmiş internette bende bi ara satılık ialanını görmüştüm gibi hatılıyorum ama şu anda 1.6 dizel satışı mevcut
 
Rıza ben bi tane gördüm 1.4 dizel Furkan da vardı o gün kurcalamıştık biraz PDI'ları açılırken..
 
demek ilk partide gelmis, sonra 1.6tdi a donmusler.
 
Geri
Üst Alt