Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Benim araç ve önerileriniz ?

evrantolga

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ocak 2019
Mesajlar
16
Yaş
35
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce de bir kaç konuda destek aldım sizden ve belirli bir aşamaya geldim kafamda. Son olarak bir iki konuda daha fikrinizi alıp uygulamaya geçeceğim.

Araçta 4cm press ve 17 jant var, bu durum beni konfor olarak beni tatmin etmiyor. İlk olarak yayları orjinal standart yay ile değişeceğim ama 17 jant ile nasıl görünür hiç bir fikrim yok. Aranızda böyle bir araca sahip olan ve yada görsel paylaşabilen biri olursa benim için süper olur.

IMG_11471.jpg

Teşekkürler.
 
ibiza FR yayı düşünebilirsiniz, onların orjinal opsiyonları arasında 17" jant var güzel duracaktır, standart yaylar ile biraz leylek olabilir.
Tabi burada lastik ölçülerinin de ibiza fr/cupra 17" ile aynı olması lazım
 
jant olarak da yanakları 205/45 /17 var bunu da 195/55/16'a çekmeyi düşünüyorum. böylece konfor daha iyi olacaktır diye tahmin ediyorum. bu şekilde araçla uzun yola çıkmaya korkuyorum çünkü en ufak bir çukurda ön takım elimde kalacakmış gibi ses ve sertlik hissi oluyor araçta.
 
16'ya dönecekseniz standart FR ölçülerine dönün, şu anda lastik ölçülerini hatırlamıyorum, Artı FR yaylarıyla hem güzel görünür, hem de konfor toparlanır. Gerçi Ibiza FR'lar da pek konforlu sayılmazlar ama en azından alt takım elde kalacak hissini hiç vermedi bana.
 
yayları orjinal çıkma yay ile değiştirdim araç biraz yükseldi :) ama konforda inanılmaz bir artış oldu sanırım zorda kalmadıkça 17 jantları değiştirmem.

aracı yıkattıktan sonra yine bir foto koyarım karşılaştırma için isteyenlere yardımcı olur.
 
Geri
Üst Alt