Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bayan Arabası Aranıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fiestaların kasasını beğenmiyor bayanlar :) genelde yaris jazz ve c2 baktım ama temiz az km yapmış bulamadım bu paralara?? dostlarınızdan satan falan varsa 1 haftaya kadar bana ulaştırın arkadaşlar..

TEL: 0532 7184388
 
Kıvanc mıcra olabılır bence. 1.2 motor hem az yakıo hemde kasasına gore cekısı flan cok guzel.ayrıca yıl olarak da 2005-2006 dolusundan bulunuyor o fıyatlara
 
devamlı bakıyorum..sahibinden den başka yere giremez oldum :) baktığımız tüm micraların iç döşemeleri soyulmuş oluyor,, malzeme kalitesi çok kötü? 1 senelik araba olmasına rağmen direksiyon simidinden tutun kapı kollarına kadar heryeri soyuluyor.. o yüzden micrayı eledik..
 
ewet o konuda arkadasımda dertlıydı bende onun kullanımından kaynaklı sanıodum demekkı hepsınde varmıs:)
 
C2'lere bakma abi ne olduğunu hatırlamıyorum ama bişiyi sorunluydu..
 
beyni sorunlu biliyorum..tüm citroenlerde var :) en güzeli yaris gibi duruyor bana?
 
Micra'lar çok yakmasa çok uygun aslında..
motor seçeneklerini bilmiyorum ama eski kız arkadaşımda vardi şehir içinde deli gibi benzin yakıyodu..80'den sonra da.. :S
1.2'ydi sanırım..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt