Başaran Otomotivden Servis Danışmanı Erkan Beye Teşekkürler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saint32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saint32

Kayıtlı Üye
Konu başlığımda da belirttiğim gibi sadece teşekkür amaçlı olarak açtım konuyu değerli vaktinizi aldım ise affola ama memnuniyetimi bu şekilde dile getirmek istedim.
2016 model 1.2 tsi aracımı ilk bakımı için 04.11.2017 tarihinde Antalya da başaran otoya götürdüm benimle seat servis danışmanı erkan bey ilgilendi daha önce hiç tanışmamız olmamasına rağmen ilgi alaka güler yüz çok iyiydi. Bakımdan ekstra olarak birkaç şey rica ettim.Malum bizim arabalarda led farlar ve trim sesleri kronik sorun olmuş durumda. İstediklerim tam olarak yapılmıştı. Servise gitmeden önce randevu aldığım vakit 700 tl gibi bir ücret olacağı bilgisi verilmişti danışman arkadaşımıza ilk arabayı bırakacağım zaman yardımcı olabilirseniz sevinirim demiştim ve kendisi ilk olarak şehir dışından geldiğim için ikame araç tahsis etti (talep etmediğim halde) ve servis ücretinde de iskonto uygulayarak 615 tl gibi bir ücret ödemem konusunda yardımcı oldu.Sizlerin de huzurunda Antalya Başaran Seat Servis Danışmanı Erkan Beye teşekkür ediyorum.Gidecek arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt