Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Barrichello'nun motoru sağlam

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Rubens Barrichello'nun Belçika Grand Prix'de dumanlar çıkan motorunun, yağ sızıntısı ve alevlere rağmen, iyi durumda olduğu belirtildi

Brawn GP pilotu, Spa-Francorchamps'da, aracının arkasından gelen dumanları gördükten sonra, yarışın son turlarında yavaşlamak zorunda kalmıştı.

Takım başlangıçta Mercedes-Benz motorunun iflas etmek üzere olduğundan korkmuş, ancak daha sonra olayın basit bir yağ sızıntısından kaynaklandığı anlaşılmıştı.

Bununla birlikte araç damalı bayrağı geçtikten sonra, pite girdiğinde motordan alevler yükselmişti. Bu alevler, takımda motorun durumu konusunda endişelere neden olmuştu.

Ancak yarış sonunda yapılan analizlerin, motorun sağlam olduğunu gösterdiği belirtildi. Takım buna rağmen, Barrichello'nun vites kutusunun da hasarsız olup olmadığını anlamak için gelecek haftaki İtalya Grand Prix'yi beklemek zorunda kalacak.

Barrichello, bugün Twitter'daki sayfasına yazdığı yazıda, "Takım, alevlerin ardından motorun oldukça iyi olduğunu söyledi. Vites kutusu da problemsiz görünüyor, fakat bundan ancak Cumartesi sıralamalardan sonra emin olabiliriz" dedi.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt