Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

BAN'lanan Üyeler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konuyu uzatmaya bidaha bidaha gündeme getirmeye gerek yok diye düşünüyorum...7 gün düşünüp taşınsınlar...

sonuçta cezalar insanlar içindir...yaptıkları hataları bidaha tekrarlamamaları adına verilir...
 
http://www.seatclubworld.com/showthread.php?t=2489

Daha önce konu ile ilgili açılan bir başlık vardır konu ile ilgili site içerisinde her birey, üye yönetim tarafından özellikle açıklanmış bir duyuru ile bilgilendirilmiştir . İş bu sebeple yönetimin aldığı kararlar yoruma açık değildir arkadaşlar. Site içerisinde bulunan her birey ki buna yönetimde dahil olmak üzere, üzerine düşen görevi yerine getirmekle mükelleftir. Kaldı ki olası yaşanacak bu ve buna benzer bir olayda alıncak önlemler de gayet net belirtilmiştir. Bu konu açıkçası bu bağlamda yoruma açık değildir arkadaşlar. Linkini vermiş olduğum başlıktada gerekenler açıklanmıştır. Lütfen konu ile ilgili daha fazla yorum yapılmasını rica eder ve yönetimin aldığı karara saygı duyulmasını temenni ederim. Saygılarımla.
 
Tamamdır abi o zaman kilitleyelim gitsin :) Ben unutmuşum o başlığı.

Bu arada demin başlık kilitlenmişti ve şahsen üzülmüştüm bana cevap hakkı vermeden başlığı kapattıgın için ama şimdi birden açıldı kilit :)
 
Dostlar söylemeden edemeyeceğim, şurda topu topu 500 kişiyiz, hepimiz %100 olmasada nerdeyse birbirimizi tanıyoruz, hatta sık sık görüşüyoruz.. Bu tarz olayların olmasına hiç gerek yok, şahsım adına ben bu tarz olaylardan utanç duyuyorum, yiğit arkadaşımız, ayberkte sewdiğimiz bi kardeşimiz, 2 kaporta parçası için kimsenin birbirini kırmasına üzmesine bu güzel ortamıda germesine gerek yok... İşin özü bizi bu tarz şeyleri yapmaya mecbur bırakmayın, ne siz üzülün ne biz..
 
Tamamdır abi o zaman kilitleyelim gitsin :) Ben unutmuşum o başlığı.

Bu arada demin başlık kilitlenmişti ve şahsen üzülmüştüm bana cevap hakkı vermeden başlığı kapattıgın için ama şimdi birden açıldı kilit :)

Melih'im ne başlığı kilitledim ne de açtım. Ben sadece tüm üyelerimize ithafen bir mesaj attım ve ricada bulundum.
 
daha öncede iki arkadaşımızın tartışmalarına şahit olmuştuk ve şahsi atışmaları sonucu kitlenen konular vardı. yönetimin aldıgı karara rağmen hic birşey olmamış gibi şahsi tartışmalara devam etmeleri yönetimi hice saymak gibi gelir ki bence bir catı altında toplanacaksak belli başlı kurallar doğrultusunda olmalıdır. şahsen arkadaşların aralarında cok bilmiş havalarıyla tartışmaları forumun tadını kacırıyordu. cezanın süresi 3 gün olmuş 5 gün olmuş önemli değil önemli olan kaliteyi düşürmemek.
 
sitemizde belli başlı kurallar vardır bu kurallar yönetim tarafından kararlaştırılmıştır ve uygulamaya konmuştur bu kurallar hakkında görüşlerinizi belirtmek en dogal hakkınızdır fakat şuan üzerinde konuştugunuz kural günler öncesinde forumda duyuruldu ve büyük beğeni topladı biz burada kocaman bir aileyiz hepinizin görüşleri birbirinden değerlidir fakat eğerki şuan kural üzerinde konuşuluyorsa bunu yiğit ve ayberk üzerinden yapmak yanlış çünkü bu sadece onlara verilen bir ceza değil forum içerisinde benzer bir olay oldugunda tüm üyelerin katlanması gereken bir cezadır....

yiğit ve ayberk hakkında yorumlarınızın burada yapılması konunun uzamaması adına konuyu kilitliyorum... ilgili arkadaslara gerekli açıklamalar yapıldı neden böyle bir uygulamaya gidildiğini cezanın azlıgını çokluğunu kimse üzerinden yapmayalım lütfen

hepinize iyi forumlar
 
melih im bu yazdıklarım sadece sana ithafen değil herkese ithafendir.

bi olay olmuş.olay üzerine bi karar alınmış.alınan karar site içinde bütün üyelerle paylaşılmış.o konuda uygulamaya maruz kalan arkadaşların hakkında ve arkasından tartışma olmamasından dolayı kapatılmış.neden o konuyla ilgili yeni bi konu açılıyor ? eğer bu konuyu ilk ben okusaydım bunuda kapatırdım.şimdi yapacağım gibi.bi sorun bi görüşün fikrin varsa bize özelden yazabilirsin eklersen msn den yazabilirsin.ama bununla ilgili diğer konu kapatılmış onun için yeni bi konu açıyorum diye bi mantık yok.ozaman ne bize ne bizim yaptığımız işe saygı duymuyosun demektir..konu üzerine tartışılmasını isteseydik konuyu kapatmazdık zaten.

cezanın süresi konusuna gelince, verilebilicek en kısa süre bi haftadır.3 kere uyarılmalı yada daha kısa olmalı gibi şeyleri tartışmanın gereği yok.çok defa farklı konularda uyarılar genel olarak yapılmış ve uyarıların karşılıksız kalması sebebiyle oturduk tartıştık bi karar aldık ve böyle bi uygulamaya gittik..

kurallar şahıslar için yok.kurallar site için sitenin huzuru için var.
 
Bende bilale katılıyorumi kapatılmış bir konu var ortada neden tekrar dallandırıp budaklandırıyorsunuz konuyu?

Eski konuyuda ben kilitledim, kimsenin arkasından konuyla ilgili konuşturmak istemem iyi yada kötü ondan...

Yönetim bir karar almış 1 hafta ise 1 haftadır ağırı mağırı yok bu işin. Ne gerekiyorsa odur.

Boyle uzucu olaylar inşallah bir daha yaşanmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt