haluk_dongel
Kayıtlı Üye
arkadaşlar 1-2 seneye kadar bütçeyi toparlayıp sıfır otomatik araca geçecem fakat hala kararsızım ne alsam diye, toyota auris cvt düşünüyorum Aksaray'da olmam sebebiyle, yetkili servisin ayağımın dibinde olması hasebiyle. fakat yeni leon da aklımı çelmiyo değil, güzel geliyo gözüme açıkçası, fakat otomatiği yani dsg kafamı çok kurcalıyo, hele bi de doğuş varken işin içinde, ayrıca Aksaray da yetkili servisin olmaması işi çıkmaza sokuyo açıkçası, dsg nedir acaba hala aynı sıkıntılar devam ediyor mu ki, alırsam garantiyi uzatırım 5 yıl binerim en az diyorum ama dsg de arıza çıkarsa bu sefer doğuşun kullanıcı hatası diye değerlendirerek başından savmaya çalışması kuvvetle muhtemel olup garantiyi uzatmanın da pek bi anlamı kalmayacak, hadi o da tamam sıkıntı olursa bir de yetkili servisin uzak olması işleri daha da bi sarpa saracaktır diye düşünüyorum, dsg ve cvt kısaca auris ve leon ne dersiniz arkadaşlar? benim gibi çıkmazda olanlar var mıdır bilmem ama yansız cevaplarınız ve fikirleriniz çok önemlidir bilginize?
Not: olaya kötümser bakıyosun diyenler olabilir, her araçta arıza ihtimali vardır diyecekler olacaktır ama olayın o yönünü değerlendirmeden de olmadığını, bu anlamda yetkili servisin yakın ve her an ulaşılabilir olması gerektiğini düşünüyorum, ayrıca bir de sıfır aracın bakımlarını sanayide yaptıracak değilim, servisin yakın olması hep iyidir.
Not: olaya kötümser bakıyosun diyenler olabilir, her araçta arıza ihtimali vardır diyecekler olacaktır ama olayın o yönünü değerlendirmeden de olmadığını, bu anlamda yetkili servisin yakın ve her an ulaşılabilir olması gerektiğini düşünüyorum, ayrıca bir de sıfır aracın bakımlarını sanayide yaptıracak değilim, servisin yakın olması hep iyidir.