balata ve filtre önerisi

emin5871

Kayıtlı Üye
merhabalar aracımın yine bakım vakti geldi hep olabilecek en iyi parçaları kullanmak istiyorum kendi aldığım parçaları değiştirtiyorum bakımlarda yine yağ castrol edge tercih edeceğim. balata olarak boshdan daha iyi olduğunu öğrendiğim feroda olduğunu duydum ancak sizinde fikrinizi almak istiyorum. son olarakta filtreler için marka ve buji önerisinde bulursanız sevinirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: goku
merhabalar aracımın yine bakım vakti geldi hep olabilecek en iyi parçaları kullanmak istiyorum kendi aldığım parçaları değiştirtiyorum bakımlarda yine yağ castrol edge tercih edeceğim. balata olarak boshdan daha iyi olduğunu öğrendiğim feroda olduğunu duydum ancak sizinde fikrinizi almak istiyorum. son olarakta filtreler için marka ve buji önerisinde bulursanız sevinirim.
Bosch filtre ve buji seti öneririm... Ferodo disk ve balata aldım fakat henüz değişim yaptırmadim, nisan ayında değiştireceğim... Performansı nasıl olacak merak ediyorum... daha önce kullananlarin fikrini almıştım.. arkadaslar memnun kaldıklarını söylediler...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

39,159Konu
763,923Mesajlar
21,966Kullanıcılar
Geri
Üst Alt