Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

bakım zamanı..

Bakım - garanti ilişkisini hakkında bilgi:
1. İstedğiniz yerde, orjinal parça kullanmak ve faturasını saklamak kaydı ile bakım yaptırabilirsiniz, ilgili firma kaşesini bakım kitapçığına vurur, garantiniz ETKİLENMEZ , YASAL mevzuattır
2. Hiç bakım yaptırmayın, yağ bile değişmeyin, beyin - abs vs. arızalansa da garanti devam eder, bakım ile ilintili arıza olursa, garantiye girmez o kadar.
Uzatılmış garantiler hariçtir!
 
garantiden sonra servise uğrarsam namerdim kendi payıma gerçi benim garantimde yok ama neyse
 
hmm ben garanti olayını düşünmemiştim tabi o zmn iş değişir...
 
Ee nasıl olacak bizim bu artı garanti meselesi orjinal parçaları alıp sanayide ustayamı kaşe vurdurucaz
 
500 lira çok fazla bence..ben bakımlarda speedy e gidiyorum..yağı bauhouse tan alırsan yağ değişimi ücretsiz zaten...son bakımda yağ dahil cebimden toplam 200 lira falan çıktı..
 
o kadar tuttuğunu bilmiyordum benim 15 bin bakımı yaklaşıyor bakalım ne çıkacak..
 
arkadaslar aracımın 30.000 bakımı geldi. Önceki 15.000 bakımını kayadibinde yaptırmıstım simdide oraya gittim 500 lira tutar söylediler acaba baska bi serviste daha uygun fiyat olur mu yoksa standart mıdır bu?

Akın banada aynısı söylemişti kayadibi.
bende bayramdan önce yaptırdım hatta fren hidroliğinide değştirdiler
toplam 360 tl ödedim. bilgine
 
350 civarı tutması gerekir 400 500 nedir yahu. yağ değişim bakımı 250 tl bunların üstünede 100 tl desen max buji fiyatı. ha ben bu bakımda buji değiştirtmeyi düşünmüyorum 30000 kmde bujimi değişir yahu :D toledoda 100 bn kmde değiştiğimi bilirim :D
 
sanayide ya da baska yerde tanıdık güvenilcek biri tanımadıgmdan mecbur serviste yaptırdım fatura da 540 lira geldi :S extradan arka fren balatası degişmiş..
bakım servisi =83tl
arka fren balatası=20tl
yag filtresi=18tl
hava filtresi=20tl
polen filtre=15tl
yakıt filtresi=39tl
karter tapası=2tl
sentetik yag=150tl
buji=90tl
balata tem spray=6tl
cam suyu(ki degistirmeseler olmaz:) arkadasm agzına kadar doldurup vermiş servise yinede boşaltıp kendileri koymuslar)=1,5
arka fren balatası=41tl
+işçilik kdv falan 540 lira :(
 
Geri
Üst Alt