Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

bakım zamanı..

akınbyrk

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Tem 2010
Mesajlar
211
arkadaslar aracımın 30.000 bakımı geldi. Önceki 15.000 bakımını kayadibinde yaptırmıstım simdide oraya gittim 500 lira tutar söylediler acaba baska bi serviste daha uygun fiyat olur mu yoksa standart mıdır bu?
 
servısler her zaman pahalıdır,para alınmıcak ıse gıdıp 20 lıra odetırler adama o yuzden b servıste 500 olur dıgerınde 550 yakın fıyatlar arasında gıder gelır hepsı
 
servisden servise değişir. yapılacak işleri karşılaştırmak gerekir.
 
abi seatın sitesinden 30k bakımına baktım farklı bişimi değişicek diye öyle bişide yok... bence servislik bişi yok ama tabi sen daha iyi bilirsin sanayide 250 yi geçmez :)
 
siteden sanayide güvendiği ustası olan vardır belki nebiliim yada öle bişiler yapıcakları işlemleri ver takımları ben yapayım... öle kolay işler yani... benim ustam bunları ustalık ücreti almadan yapıo... nese tabiki karar senin...
 
Bakım malzemesi fiyatı her yerde aynıdır, aynı malzemeden üretilen parçanın fiyatı özel parçacıda %10 dan daha ucuz olamaz.
 
30K'de ekstradan bujiler de değişir..
takımı 80 ya da 120 Lira olması lazım..
 
geçen hafta 30bin bakımım 409tl tuttu Keleşler Kocaeli yetkili serviste. Sanayiye gidersen garanti sorunun olur. ha pahalı mı dersen evet kesinlikle, 1 bidon yağ 4 buji 4 filtre ve kontroller en fazla edeceği 250TL olmalı ama malesef garanti yüzünden servis demek durumundayız bitene kadar.
 
Geri
Üst Alt