Bagaj havuzu ve havuz paspas

enginasam

Kayıtlı Üye
Yeni ibiza 1.0 95 hp için 3D bagaj havuzu ve paspas almayı düşünüyorum.Daha önce alan memnun kalan veya alabilecek yerler konusunda önerisi olan varsa çok sevinirim.İnternet siteleri de olur teşekkürler

Bende düşünüyorum arkadaşlar 2015 1.0 İbiza

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben de onu düşünmüştüm.Geldiği zaman inceleyip alınıp alınmayacağını uyum konusunu buraya tekrar yazar mısınız ben de sizin yorumunuza göre alıyım
Paspasi bugun teslim aldim. Kaliteli oldugunu soyleyemem, ince, kokusuz, kenarlari lazer kesim gibi degil de elle sekillendirilmis gibi ozensiz. Arka ve yan yolcu tarafi tam oturdu surucu kisminin gecki deliklerinden biri orantisiz gibi geldi. Surus esnasinda ayak dayama yerindeki cikinti ayagimin uzerine dusuyordu 🙂 uzerindeki oval cikintilar isiklarda dur kalk yaparken ayakkabinin topuk kismini engelledi bir iki kere takildigi icin tedirgin etti. Surucu kismindaki paspasi cikardim orijinali taktim digerleri duruyor. Benim isim geregi tozlu toprakli hatta kisin camurlu gezecegim icin hic yoktan iyidir. Ama sirf almak icin alacak olanlara tavsiye etmem.

Paspasi bugun teslim aldim. Kaliteli oldugunu soyleyemem, ince, kokusuz, kenarlari lazer kesim gibi degil de elle sekillendirilmis gibi ozensiz. Arka ve yan yolcu tarafi tam oturdu surucu kisminin gecki deliklerinden biri orantisiz gibi geldi. Surus esnasinda ayak dayama yerindeki cikinti ayagimin uzerine dusuyordu 🙂 uzerindeki oval cikintilar isiklarda dur kalk yaparken ayakkabinin topuk kismini engelledi bir iki kere takildigi icin tedirgin etti. Surucu kismindaki paspasi cikardim orijinali taktim digerleri duruyor. Benim isim geregi tozlu toprakli hatta kisin camurlu gezecegim icin hic yoktan iyidir. Ama sirf almak icin alacak olanlara tavsiye etmem.
teşekkür ederim güzel yorumların için ben almak için alacaktım o yüzden vazgeçtim.

Yorumun icin tşkler

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu marka iyi diyorlar
4afcbf3650c5485ffb07154d4734ce3e.jpg

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt