bunu alıcam benim de hoşuma gitti gerçekten.3D havuz paspas için önerisi olan var mı ?Bagaj havuzunu N11 den aldım. Tam uyum sağladı, tavsiye ederim:
Seat Ibiza Halı Bagaj Havuzu (2017 Sonrası) - n11.com
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
ben de onu düşünmüştüm.Geldiği zaman inceleyip alınıp alınmayacağını uyum konusunu buraya tekrar yazar mısınız ben de sizin yorumunuza göre alıyımSeat Yeni İbiza 2017-2018 3d Havuzlu Oto Paspas Seti - n11.com
Linkteki paspas setini satın aldım ben de. Kargo yarın teslim edilecek, satıcı birebir uyduğunu söyledi gelince kalitesi hakkında yorum yaparım.
Paspasi bugun teslim aldim. Kaliteli oldugunu soyleyemem, ince, kokusuz, kenarlari lazer kesim gibi degil de elle sekillendirilmis gibi ozensiz. Arka ve yan yolcu tarafi tam oturdu surucu kisminin gecki deliklerinden biri orantisiz gibi geldi. Surus esnasinda ayak dayama yerindeki cikinti ayagimin uzerine dusuyordu 🙂 uzerindeki oval cikintilar isiklarda dur kalk yaparken ayakkabinin topuk kismini engelledi bir iki kere takildigi icin tedirgin etti. Surucu kismindaki paspasi cikardim orijinali taktim digerleri duruyor. Benim isim geregi tozlu toprakli hatta kisin camurlu gezecegim icin hic yoktan iyidir. Ama sirf almak icin alacak olanlara tavsiye etmem.ben de onu düşünmüştüm.Geldiği zaman inceleyip alınıp alınmayacağını uyum konusunu buraya tekrar yazar mısınız ben de sizin yorumunuza göre alıyım
teşekkür ederim güzel yorumların için ben almak için alacaktım o yüzden vazgeçtim.Paspasi bugun teslim aldim. Kaliteli oldugunu soyleyemem, ince, kokusuz, kenarlari lazer kesim gibi degil de elle sekillendirilmis gibi ozensiz. Arka ve yan yolcu tarafi tam oturdu surucu kisminin gecki deliklerinden biri orantisiz gibi geldi. Surus esnasinda ayak dayama yerindeki cikinti ayagimin uzerine dusuyordu 🙂 uzerindeki oval cikintilar isiklarda dur kalk yaparken ayakkabinin topuk kismini engelledi bir iki kere takildigi icin tedirgin etti. Surucu kismindaki paspasi cikardim orijinali taktim digerleri duruyor. Benim isim geregi tozlu toprakli hatta kisin camurlu gezecegim icin hic yoktan iyidir. Ama sirf almak icin alacak olanlara tavsiye etmem.