Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Başımdan geçen ilginç bir olay...

schumi

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
8,180
Arkadaşlar merhaba,Konuyu nereye açsam diye çok düşündüm buraya yazmaya karar verdim..:)

Bundan yaklaşık 2 ay önce trafikte sağ şeritten giderken orta şeritteki sürücünün yanına geldiğim anda şerit ihlali yapması ve sıkıştırılmam sonucunda arabamın sol tarafında çizikler meydana gelmişti..Bende o an tutanak tutturmuştum ve aracı exper görmesi için doğuş otoya bırakmıştım..

Ozaman exper geldi gördü arabayı raporladı filan neyse çıkan sonuçlarda karşı taraf %100 kusurlu bulunmuştu..yani yapılacak bütün işlemleri karşı tarafın sigortası ödeyecekti..ancak doğuş oto arabanın sol tarafı boydan boya çizikten dolayı boyanacak dediği için ben yanaşmadım bu olaya ve doğuş tarafından açılan dosyamı,hiç bir işlem yaptırmıyorum diye imzalayıp kapatmıştım ozaman..

Arabayı doğuş otodan çıkardım kendim bi güzel pasta polish yaptım..ufak tefek kılcal çizik ve sinyal bölgesinin orda belli belirsiz hafif çöküntü haricinde kazadan eser dahi kalmadı..

Dün, telefonuma karşı tarafın sigortası olan Başak Groupama tarafından bir mesaj geldi ve ...... nolu hasar talebinizi herhangi bir ziraat bankası şubesinden alabilirsiniz diye..çok şaşırdım ve gittim bugün ziraat bankasına kimliğimi verdim ve bana karşı tarafın sigortası tarafından 1,050 tl. para yatırmışlar :)

Bu durumu bi kaç kişiye ve kendi acentam olan allianz sigorta ile konuştum ve böyle bir şeyin nasıl olduğu konusunda herkes şaşırdı..yani arabama yapılmış ne bir işlem var,ne bir fatura..bu para neye dayanarak yatıyo,bu rakam nerden çıkıyo..böyle bi para şahsım adına nasıl yatıyo bende anlamış değilim :)sizinlede paylaşayım dedim..belki içinizde fikir sahibi olanlar vardır böyle bi konuda..

1,050 tl yi aldım,sağolsunlar bu krizde de ilaç gibi geldi,ama daha sonra bi yanlışlık oldu diye parayı geri istemesinler :D

Başak Groupama'nın Bursa genel müdürlüğüne gittim ve konuyu aktardım..bana bi yanlışlık yok dediler..Doğuş otonun başak ile anlaşması olmadığı için parayı size ödeme yapıyoruz ve sizde doğuşa ödüyosunuz dedi..Ben arabama bi işlem yaptırmadım ki Doğuş Oto ya para ödiyeyim de diyemedim açıkcası :D

Çok uzun oldu,sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim..konu hakkında beni biraz daha aydınlatırsanız sevinirim..Şimdiden teşekkürler...
 
bursada yeriz parayı sezginim dert ettiğin şeye bak...
 
üzümü yiyeceksin,bağini sormayacaksin..sen bu olayi gidip başak'ın genel merkeziyle konuştuysan ve sorun yok dedilerse yemene bakicaksin =)
 
üzümü yiyeceksin,bağini sormayacaksin..sen bu olayi gidip başak'ın genel merkeziyle konuştuysan ve sorun yok dedilerse yemene bakicaksin =)
Aynen içimi rahatlattılar sağolsunlar..Ama üstüne basa basa sordum,bi yanlışlık yok dimi diye.. :D İçlerinden bi taneside ne gibi yanlışlık dedi..dedim ne bilim biraz daha fazla yatması gerekiyodu filan blöf yaptım :D yok diyolar 1,050 tl yatmış..içimden dedim Allah razı olsun sizden :)
 
yanlız işin ilginç yanı doğuş otonun komple boyancak dediği yeri , standart bir kullanicinin temel bilgilerle gidermesi çok daha trajikomik
 
Geri
Üst Alt