Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ayna kapağı

gallito

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Kas 2009
Mesajlar
312
arkadaşlar ayna kapağı kolay sökülürmü ? bide onu boyasammı folyoylamı kaplasam bilemedm ne dersiniz?
 
sökülür ama bilen tarafından kolay sökülür yoksa tırnakları kırılır..
velakin yerinde olsam boyatırdım..folyo da bi çözüm olur tabii ki..
 
ya komple çizik dolu boyasam iyi olcak ama nası çıkar bilemedm yaw.
 
serviste boyatsan bile cüzzi paralara yaparlar..
kapaklar ufak bişi zaten..
 
yok parasında diilm de hani kolay sökülebilen birşeyse alıp evde hem kaplamayı deniyim olmazsa kendim boyiyim die düşündüm :)
 
2-3 tane dıs tutuyodur muhtemelen,eskı kasaların aynaları kolay cıkıyodu,hafıften nazıkce kanırtarak deneyebılırsın ama ozel b yontemı varsa onu bılemem :)
 
abi kaplanmış çok ayna gördüm ilk deneyimin olucaksa kaplar takarsın sonra yine söktürmek zorunda kalırsın..kaplama işini hiç denemedim denemicem de.. :)
 
çok kolay aynaları sökmek.bende öğrendim görünce ama yinede hiç denemediysen serviste söktür derim.
eğer kendim kaplıcam dersen elin cidden yatkın olmalı.çünkü hayal edildiği gibi kolay değilmiş ben 1 ayna için 2 metre folyo harcadım :)
Aracın reginde olsun istiyosan tabiki boyat ama siyah yada farklı bir renk olucaksa folyo derim.
 
sökülmesi çok kolay aslında.ınce uclu duz bır tornavıdayla çıkartılabılır.ayna kapagıyla sabıt olan kısmın bırlestıgı yere sokup tornavıdayı parmagımızla tutabılcegımız kadar cıkartırsanız sökeblırsınız yavaş yavaş..

birde kaplama işine gelınce boyada olur kaplamada olur.iki türlüde sökmek lazım zaten.ama kaplama olacaksa kapagın kenarlarından iç kısma bır pay verın.yoksa soguk havada çekebilir folyo.ben kendım kaplamıştım benımkını bır tek o kenarda pay bırakmadıgım ıcın çekme yaptı.ama zor tabi kaplamak biraz pratik lazım.
 
Geri
Üst Alt