Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bende keyfimden aceleye getirtmedim işi anlatabildimmi ben büyüklerrime söledim sölüceğimi eğer büyüklerimiz ve scw benim bu tarafta organize yapmamı isterse seve seve yaparım dedim aceleye gelmesinin sebebide aceleye gelmedi zaten hani pazar günleri boş olan canı sıkılan napcaz napcaz diye düşünen scw üyelerimiz varsa dedim bi çay içelim hep beraber ama kimseden haber çıkmadı bile pazar günü vag var zaten hepimiz orda olucaz yani bişey farketmiyo ama avrupadada hiçbi faaliyet yok herkes kafaasına göre maltepeye çok kez gittim karşıya çok kez gittim scwye güzelde oldu halada güzel oluyo tabiki ama avrupada hiç toplanılmıyo ne ordan buraya gelen var ne burda adam gibi bişey yapan ben bunun peşindeydim halada peşindeyim herkesin bilgisine...........
abicim ben sabrederim beklerimde benim büyüklerime herzaman saygım var sen bana küfürde etsen eywallah der geçerim asla büyüklerime saygısızlığım olmaz ama haber vermen ne farkedicek abi ne yapıcaz ki allahını seviyosan avrupa yakasında organize bile olunmuyo kimsede uğraşmıyo ama ben uğraşım ben yapıcam bunu organize edicem abi yeter yani bunun peşindeyim ben sölimmm......
tamamen benim hatam oldu günlük spontane bir buluşma toplantı ve galiba hakan kardeşiminde canı sıkıldı..
artık konu kilit.yeni avrupa yakası konusunda devam edelim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.