Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

AutoWax kullanan var mı?

Gani

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Eyl 2010
Mesajlar
290
Yaş
40
Selamlar,

İstanbul'daki merkezlerinden birinde bi kampanya var. İç ve Dış Yıkama, Boya Parlatma Cilası Uygulaması, Lastik ve Cant Temizliği – Bakımı, Motor Temizleme ve Koruma, Koltuk Koruma, Cam Su İtici, Far ve Stop Lambası Parlatma Hizmeti olarak geçiyor. Burayı daha önce kullananınız var mı? Tavsiyeler?
 
Ankara Ümitköy'dekine gittim ben Civic için. Boya koruma rezalet, koltukları sanki hiç temizlememişler, çektikleri kaput filmi yamuk yumuk ve çizikler içinde şu an. İşçilik 0, bugün git yarın gel demeler falan. Su itici cam kaplama yapıcaz demişlerdi. Yaptılar sanıyordum Leon'a Ziebart'ta yaptırıp su itici kaplamanın ne olduğunu görene kadar. Arkadaşın koltuğun kumaşını yaktılar. 3/4 depo verdi 1.9TDI Passat 1/4'te aldı. Yıkaması desen rezalet. Camlarda kireç izleri vardı. Konuşma aynen şöyle;

- Araba hazır abi.
- Camları da sil kireç izleri var.
- Sildik geçmiyor camsil lazım.
- E camsil kullan o zaman.
- Abi camsil yok. (yıkamaya bak camsil yok)
Yıkasınlar diye verdiğim halı paspaslarımı 3 gün sonra aldım yıkamayı unutmuşlar beyefendiler.

Aynı arkadaşın orijinal Tahoe paspasları şu an Kastamonu'da bir Vectra'da. Onda ise Vectra'nın uysun diye kesilmiş dandik paspasları duruyor.

Geçen yaz Koru Sitesi'nde ki autowaxa gösterdim. Herkes şikayetçiymiş ordan. Kaput filmine baktı, autowaxın böyle bir filmi yok dedi. Çin malı filmi ısıtıp sündüre sündüre gere gere komple kaplamış. Çıkartmaya korkuyorum boya kalkacak diye. Adamların yaptığı arabalara baktım parıl parıl parlıyor. Yıkaması desen sanki detaylı temizlik yapıyorlar. Fırçayı bırakın, o asitli köpük bile yok. Her arabaya yeni sünger kullanıyorlar oto şampuanıyla beraber. Genelde iç yıkama toz bezi geçirmeden ibarettir ama bunlar kompresörle pedalların altına kadar temizliyor.

Passat'ı da gösterdik. Araba yetişsin koltuklar kurusun diye ısıtıcı tutmuşlar ondan yanmış.

Yani autowax var autowax var =) Dikkat etmelisin.
 
Dertliymişsin sen de bakıyorum:) Çok teşekkür ederim bilgi için, başında durmak suretiyle yaptırılabilir o zaman belki. Baktım tırt, olduğu gibi bırakın ben gidiyorum derim :)
 
Önce kaput filmini sor tüm kaputa yapıyor musunuz diye. Yapıyorlarsa kaç =)
 
Motoruma,koltuğuma su değdirmem, boyamı da kendim yeterince koruyabiliyorum.
 
dogusta yaptirdim ben kaput filmini 60cm tum kaput olmuyor 300+kdv:rolleyes:
 
bence hiç gerek yok.. :)
bu tarz kampanyalarda yapmadıkları şey kalmayınca zaten yaptıkları her şeyi de başıma gelmese de şişirdiklerini duyuyorum okuyorum..
 
teşekkürler herkese, oy birliğiyle vazgeçtim :)
 
Geri
Üst Alt