Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Artık çokmu geç?

zafa38

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Ara 2009
Mesajlar
2,189
Yaş
34
Arkadaslar yazlık evdeyken aracın üzerine tavana kuş pisledi. Çok hastaydım üşendim temizlemedim 2 gun sonra yıkamaya girdiğimde arkadas beni çagırdı gel sana bi süprizim war diye. gittim baktımki kuşun pislediği yer yanmış boyası. Ne yapmak lazım o iz gecermi yoksa tek çare boyatmakmı? Lanet ettim bu hayvanlara en yakın zamanda sapan alıyorum....
 
artık çok geç pasta cila bile tam olarak çıkarmaz , eski aracımda banada olmuştu
 
bellibelirsiz iz kalıyor malesef ama sakın boyatmayın
 
hayır..
çözümü var..
öncelikle su zımparası yapılacak..yani o bölge ıslak zımpara yöntemiyle orta inceden inceye doğru verniği inceltilecek ardından kalın pasta ve ince pasta ve son kat cila ile dümdüz yüzey sağlanacak.
yurtdışında çok örneği var ama türkiyede kim yapar bilemiyorum araştirmak lazım.
benim kapımı çizdiklerinde bu yöntem ile baya bir ilerleme kaydetmiştim..
 
bendede bole bır sorun olmustu NXT surdum bıde bırde meguarsın sprey cılasını surdum gecti... ama senın araca saglam ettiyse bılemem safa:)
 
Bu kuşların kıçına bez şart en pisi de martı boyutuna göre mıçıyo hayvan geçen sahilde fotolarını çekiyodum sanırım sinirlendiler bana biri üzerime mıçtı manitasını mı çektik ne:confused: kuş pisliği çok kalıcı yaralar açıyo nasıl birşey yapıyosa iz bırakıyo..... geçmiş olsun....
 
VW grubunun boyası kat kat muhtemelen boyanın bütün katları yanmamıştır çözülür bence..
 
Auto king e b gıt konus bence maslakta mutlak vardır bu tur olaylar ıcın uygulamaları
 
işte en güzel çözüm arabayı aldığın renge kaplatacan kuş değil uçak sıçsa boyaya zarar gelmeyecek :p
 
Geri
Üst Alt