ZaferAykan
Kayıtlı Üye
SEVGİLİ ARKADAŞLAR
Favori Canım Okulum kampanyasında istediğiniz bir okulun ihtiyacının giderilmesi için destekte bulunabilirsiniz. (Okulumuz Kapullu Vali Nafiz Kayalı İlköğretim okulu) , DESTEK OL düğmesine basman yeterli. daha sonra adımları takip ederseniz okulumuzdaki teknoloji ve tasarım sınıfım için gerekli yazıcı ihtiyacını karşılamış oluruz.
Şimdi adımlarımızı sıralıyorum:
1. Facebook arama motoruna "favori canım okulum" yazıp seçelim.
2. Açılan sayfadan "beğen" tıklayalım.
3. "uygulamaya git" diyoruz.
4. " DESTEK OL" tıklıyoruz.
5. " Giriş Yap" diyoruz
6. "İzin ver" diyoruz.
7. Açılan Favori Jevellery Sayfasına (atmasyon) tel numarası giriyoruz. "Kaydet" diyoruz.
8. Kampanyaya katılmak için "Beğen" tıklıyoruz.
9. Okul adına göre arama kısmına okulumuzun adını yazıyoruz. (karabük kapullu vali nafiz kayalı ilköğretim okulu) seçip ; "ARA" tıklıyoruz
10. son kez karşımıza çıkan "Destek Ol" tıklayıp tamamlıyoruz.
KATILIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM... ÖĞRENCİLERİME UFAKTA OLSA SCW KATKISI OLSUN 🙂
Favori Canım Okulum kampanyasında istediğiniz bir okulun ihtiyacının giderilmesi için destekte bulunabilirsiniz. (Okulumuz Kapullu Vali Nafiz Kayalı İlköğretim okulu) , DESTEK OL düğmesine basman yeterli. daha sonra adımları takip ederseniz okulumuzdaki teknoloji ve tasarım sınıfım için gerekli yazıcı ihtiyacını karşılamış oluruz.
Şimdi adımlarımızı sıralıyorum:
1. Facebook arama motoruna "favori canım okulum" yazıp seçelim.
2. Açılan sayfadan "beğen" tıklayalım.
3. "uygulamaya git" diyoruz.
4. " DESTEK OL" tıklıyoruz.
5. " Giriş Yap" diyoruz
6. "İzin ver" diyoruz.
7. Açılan Favori Jevellery Sayfasına (atmasyon) tel numarası giriyoruz. "Kaydet" diyoruz.
8. Kampanyaya katılmak için "Beğen" tıklıyoruz.
9. Okul adına göre arama kısmına okulumuzun adını yazıyoruz. (karabük kapullu vali nafiz kayalı ilköğretim okulu) seçip ; "ARA" tıklıyoruz
10. son kez karşımıza çıkan "Destek Ol" tıklayıp tamamlıyoruz.
KATILIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM... ÖĞRENCİLERİME UFAKTA OLSA SCW KATKISI OLSUN 🙂