Arkadaşlar kafama takılan bir kaç sorun?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan joeblack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

joeblack

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bir kaç şey kafama takıldı yardımcı olurmusunuz?

1- Aracın camlarını kumanda ile açmak yada kapatmak için vaya yaklaşmak lazım yoksa olmuyor ve düzenli çalıştırmıyor. yani dibinde basılı tutuyorum bazen indiriyor bazen indirmiyor?
2- elektirikli aynaları ayarlarken sol taraf alıyorum ne tarafa hareket ettirsem sağdaki de haraket ediyor. sağa alınca sadece sağdaki hareket ediyor nedendir bi ayarımı var acaba?
3- aracı çalıştırdıktan yaklaşık 4-5 sn sonra camlar felan devreye giriyor (elektronik aksam çalışıyor) neden?
4- aracın far sensörü nerde acaba araba biraz kirlenince devreye giriyor ?
5- aracım 130-140 arası felaket bağırıyor ibre bu aralığa gelince bağırıyor neden sizce?(boğaz kelebeğini temizlettim tüp bakımı yapıldı)
6- aynalar kumanda ile kapanmıyor araç 2007 içten kapanıyor açılıyor anahtardan olmuyor?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

1- vagcom yardımıyla bu işlem ayarlanabilir
2- sol tarafı ayarlarken sağla birlikte ayarlanması bir sorun değil, tek seferde iki aynayıda ayarlamanızı sağlayan hepsinde standart olan bir özellik. bu da vagcom la iptal edilebilir.
3- 4-5 saniye neden bekliyor bi bilgim yok açıkcası
4- far sensörünüz ön camın sağ üst köşesinde
5- bu olay da bizim 1.6 mpi motorlara özgü bir durum
6- yine vagcom la yapılabilir. ama aracınız 2005-2006 ise kumandadan kapatma işlemini kullanamazsınız beyin farklı

dostum cevapların için teşekkürler.
1-bizim Wv ustasına vagcom kablosu ile yapılanları söyledim yok öyle bişey dedi.
2- TMM
3- varmı arkadaşlar bu sıkıntıda olan.
4- o yağmur sensörü değilmi?
5- golf plus var arkadaşta bizim motorla aynı motor. onda böyle bir sıkıntı yok.
6- aracım 2007 model ama olmuyor anlamadım gitti.

39,145Konu
763,886Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt