Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arkadaşlar uzun yol benzin bilgileri

alper.06

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ara 2010
Mesajlar
198
Yaş
43
Arkadaşlar şimdi bişey öğrenmek istiyorum Ben hafta sonu Ankaradan Adapazarına bir yolculuk yaptım depoyu fulledim arabada 4 kişiydik dün dödük aynı kişilerle.
Benzin alırken ışık yanmıştı dediğim gibi fulledim Ankaraya girdik benzin ışığı yine yandı toplam km re baktım 652 km yazıyordu.Yol durumu ise giderken genel ortalama 120 ama aşağı yukarı bi 20 km 200 km hızla gittik gelirkende 120 den yukarı çıkmadım sanki benzin çok yakıyor gibi geldi bana araç 1.4 tsi ve daha 3000 km de yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
 
bence değerler çok az fazla oda aracınızın yeni olmasından dolayı eminimki birazdaha düşücektir
 
Aracınız daha çok yeni değerler normal ilk bakımdan sonra daha da düşecektir....:eek:key:
 
20 km 200 km hız ortalamasıyla gittiyseniz , gayet normaldir bence :) , çünkü o hızda galiba ortalama 20-25 litre arası bişeler yakıyor araç :)
 
Ya bence fazla.Benim arabam 1.6...Fazla yaksa benim ki yakar.depoyu fulleyip km yi sıfırladım.621 km gittim bilgisayar daha 50 km gösteriyordu.Tamamı da şehir içi.
 
Ya bence fazla.Benim arabam 1.6...Fazla yaksa benim ki yakar.depoyu fulleyip km yi sıfırladım.621 km gittim bilgisayar daha 50 km gösteriyordu.Tamamı da şehir içi.

süleyman abi verdiği performans farkını kıyaslayınca yine az yakıyo :) o performansa o yakış yine iyi denilebilir :D uzun yolda 100-120 sabitle 800 km gidilebileceğini düşünüyorum 1.4 ve 1.2 TSI'la
 
araç biraz daha yol yaptıktan sonra ekonomik kullanımla uzun yolda 800km üstünü görmek zor değil..
 
Geri
Üst Alt