Arka lastiklerde sürtünme.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akg58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üstadım ps i unut sen max umum normal zamanlarda 31 bar araç dolu olduğunda (bagaj ve arka koltukta 3 kişi) 35 bar bas. eğer lastik yanaklarında aşıntı ve törpülenme var ise bir rot balansçıya git kaster kamberini ölçtür rot balans yaptır ve uygun ebatlarda lastiklerinin olup olmadığını öğren o arada da amortisörleri kontrol ederler

41 ps mi ? Sen şu lastik basınçlarını hele bir 31 bar yap Kadir üstadım ondan sonra da herhangi bir serviste arka amortisörlerini kontrol ettir, yağ sızıntısı var mı , amortisör toz lastikleri sağlam mı ve en önemlisi helezonlarda kırık falan var mı ?

Valla Mert üstad haftaya salı Ankarada olacam gösterecez artık ataya yada sitenin sponsoru olduğunu öğrenmiş olduğum efem otomotive.

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:16 ----------

Üstadım ps i unut sen max umum normal zamanlarda 31 bar araç dolu olduğunda (bagaj ve arka koltukta 3 kişi) 35 bar bas. eğer lastik yanaklarında aşıntı ve törpülenme var ise bir rot balansçıya git kaster kamberini ölçtür rot balans yaptır ve uygun ebatlarda lastiklerinin olup olmadığını öğren o arada da amortisörleri kontrol ederler
Lastik ebatları 205/55/16 jantı orjinalse lastikte orjinal ölçüdedir diye düşünüyorum, balans ve rot ayarını alır almaz yaptırmıştım usta aşınma var bunda sonra olmaz demişti. Yarın 34 e çekeyim o zaman her zaman yüklü olmasada genelde yüklü oluyor.

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt