Aracı duvara sürttüm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fensinn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fensinn

Kayıtlı Üye
Otoparkta duvara sürttüm aracı ne önerirsiniz hocam servisten mi yapayım kaskoyla?Tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz ?
4d11f306466af2f003338cbd731cc70e.jpg
9bac42654a6526a42173f5867f9ae8cd.jpg

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Geçmiş olsun.
O kadar rezil bir sigorta sistemimiz olmuş ki, yılda en az 1.500 Tl sigortalara vermemize rağmen başımıza bir kaza geldiğinde acaba kullansak mı diye düşünür olduk. Yazık bu sisteme.
Kasko bunun içindir. Bence kaskodan yaptırın.

Geçmiş olsun servisten kaskoyla yaptırmanızı öneririm neticede kaskoya bu yüzden para ödüyosunuz

Sanayiye gidip yaptırmak isteseniz parça başı 200-250 TL civarı bişey isterler. Yani komple yaptırmak yine 1000 lira civarı tutar. Kaskodan yaptırırsanız gelecek sene hasarsızlık indiriminiz olmadan da en fazla 1000 lira fiyat artışı olur. Buradaki avantajınız kaskodan serviste yaptırma imkanı olması. Aracınıza düşülecek hasar kaydı da dezavantajınız ama meblağ çok yüksek çıkmayacaksa o da bir problem teşkil etmez. Kaskoyu bu günler için yaptırıyoruz bence kaskodan hallettirin.

Peki arkadaşlar kapı da boyanacak mı ?

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çizikler derin değilse pasta ile giderilebilir ama muhtemelen uç kısma doğru boyanır gibime geldi.

Geçmiş olsun bence mantıklı olan çok birşey tutmuyorsa onarım merkezlerinde yaptırmak hem aracınızın hiç hasar kaydı yoksa trameri temiz kalır sonuçta sivrisinekte küçük ama mide bulandırır hemde kaskonuzun hasarsızlık indirimi bozulmaz

Geçmiş olsunn. Allah beterinden sakınsın.
Bana kalırsa iyi bir yerde düzeltme yaptırabilirsin tırtıkları da hafif rutuş ile kaybedebilirsin. Bende eski aracımı bariyere sürtmüşyüm boydan. Fikir için Eve geçince fotoğrafları atarım

Geçmiş olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt