uguryes
Kayıtlı Üye
Merhaba scw forum üyeleri. Foruma yeni üye oldum. Bu konu tanıtım bölümünden sonra ilk açtığım konu başlığı. Yıl sonuna doğru bir araç almayı planlıyorum. Kararımı vermemde bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Tercih etmek istediğim araçlardan birisi 1.2 tsi seat leon. Bu aracı düşünmemdeki sebep ekonomik olacağını düşünmemdir. Fazla km yapan birisi değilim o yüzden benzinli bir araç almanın zararı olacağını pek düşünmüyorum. Bir yandan da 1.6 tdi polo bakıyordum ama aracın fiyatı artık 1.2 tsi leon kadar. O yüzden polo seçeneğinden vazgeçmek üzereyim. Belki başka ihtimaller üzerinde de durabilirim. Genel olarak fransız ve kore araçlarından uzak durma kararı aldım. Alman ve Japon araçları öncelikli tercihim. Bir de vw grubuna dahil olan seat de önceliklerim arasında. Araçtan fazla performans bekleyen bir kullanıcı değilim, aracımı zorlamam. Ancak yokuşta falan da bayılsın istemem. Forumdaki seat leon ve özellikle 1.2 tsi kullanıcılarının bu konudaki düşüncelerini duymak beni memnun edecek ve araç seçimime de katkıda bulunacaklardır. Teşekkürler.