mustafakeskin
Kayıtlı Üye
Yeni kasa 1.0 EcoTSİ 115HP DSG aracımı yaklaşık 2 ay kadar önce sattım. İki tane satma sebebim vardı birisi maddi diğeri de araçta ki trim seslerinden bıktım. 2018 çıkışlı garantisi bitmemiş 20 bin km deki araçtan bu kadar ses gelmesi normal mi bilmiyorum. Daha önceki açtığım başlıklardan da görülebilir bir ara uzun yolda asfalt zeminde multimedya ekranının oradan tıkırtı geliyordu servise götürdük yaptılar. Sonra 120 hızda üstü hızda cam kapı tarafından bir tıkırtı gelmeye başladı vs vs derken araç gözümden iyice düştü. Aracı sattıktan sonrada fiyatlarda ciddi yükseldi gerek mtv indiriminin kalkması, gerek ahlaksız milletimizin fırsatçılığı fiyatları iyice yükseltmiş. Otomatiği ile manueline aynı paralar istenmiş bazı araçların, bazı ilanlar sıfır fiyatının 2 bin tl aşağısı vs. Neyse bu konuda çok öfkeliyim. Lafın kısası leon olabilir ama bir daha ibiza almayı kesinlikle düşünmüyorum, trim sesi az olan 100-110 bandında araç önerinizi alabilir miyim. Otomatik olmak zorunda değil. Şimdiden teşekkür ederim.