Arac kamerasini obd 2 ile baglamak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sezai

Kayıtlı Üye
Beyler arac kamerasi aldim neyle baglayabilirim diye arastirirken obd ile devamli kayit imkani varmis ama aklina takildi herhangi bir sorun yaratirmi kullanan varmi cakmakliklar kontagi kapatinca gucu kesiyor ve kullanan arkadaslar icin surekli kayit arac kamerasina zarar verirmi bilmedim gerci hareket sensorsu var diye yaziyor urunde ama kullanici deneyimi aradim

Leon 5f dizel dsg(2013+)

Beyler arac kamerasi aldim neyle baglayabilirim diye arastirirken obd ile devamli kayit imkani varmis ama aklina takildi herhangi bir sorun yaratirmi kullanan varmi cakmakliklar kontagi kapatinca gucu kesiyor ve kullanan arkadaslar icin surekli kayit arac kamerasina zarar verirmi bilmedim gerci hareket sensorsu var diye yaziyor urunde ama kullanici deneyimi aradim

Leon 5f dizel dsg(2013+)

Sigortadan sürekli enerji veren bir soketten güç alabılırsınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sigortadan sürekli enerji veren bir soketten güç alabılırsınız

Onuda gordum de o cok zahmetli ve riskli diye dusundum obd hem kolay hemde sanki bir zarar vermez gibi geldi bilemedigim icin kullanan varmi acaba diye foruma yazdim

Leon 5f dizel dsg(2013+)

Onuda gordum de o cok zahmetli ve riskli diye dusundum obd hem kolay hemde sanki bir zarar vermez gibi geldi bilemedigim icin kullanan varmi acaba diye foruma yazdim

Leon 5f dizel dsg(2013+)

Bende onu duymadım ve görmedim.

Bence yapmayın. Birgün uyandığında akü bitmiş olursa ozaman dediğim daha net anlaşılır 🙂 bende sjcam sj7 star aksiyon kamera ve novatek çipli kaliteli başka bir kamera daha var. Siz söyleyince çektikleri amperlere baktım. Sjcam sürekli açık kayıt yapar halde halde yaklaşık 1 amper güç çekiyor (5v 1amper) yani 5watt güç çekiyor. Novatek çipli kamera ise 0.60 amper çekiyor yani 3watt.

Sjcami ele alırsak bir haftasonu çalışmayan araçtan (cuma akşamı bırakılıp pazartesi sabahı çalıştırılan) toplamda 61 saatte 61x5= 305 watt toplam tüketimi olur. Tam dolu 60 amper akü ise toplamda 60x12=720watt güç verebilir. Akülerinde tam dolu olamayacağını ve birde soğukta değerlerinin düşeceğini hesaba katarsak bu cihazların bir haftasonunda bile aküyü bitirme potansiyeli oldugu göze çarpar 🙂

Yani sonuç olarak bence kontak açılınca elektrik veren bir yere bağlayın.

Konuyu bulandırmak istemiyorum, ama yeni başlıkta açmak istemedim. Yaklaşık bir yıldır araç içi kamera almak için araştırma yapıyorum, ama hala bu konuda net bir marka fikri edinemedim. Ama ne istediğimi biliyorum;
1-Etrafta kablo kalabalığı bırakmadan çalışan.
2-Gücü direk sigortadan alabilen
3-Aküye zararı olmayan
4-Gece görüşü olan
5-Park durumunda herhangi bir çarpmayı da algılayabilen
6-Görüntü kalitesi iyi ve geniş açılı olan
7-Yüksek Sd kart hafızası kaldırabilen
8-Bu olabilir mi bilmiyorum ama, hem kapasitörlü olup hemde istendiğinde çok kısa süreli de olsa ani durumlar için bulunduğu yerden çıkartıp başka açılardan da görüntü alınabilen
Eğer çok net bir öneriniz var ise, fiyat incelemesi yapıp almak istiyorum

Konuyu bulandırmak istemiyorum, ama yeni başlıkta açmak istemedim. Yaklaşık bir yıldır araç içi kamera almak için araştırma yapıyorum, ama hala bu konuda net bir marka fikri edinemedim. Ama ne istediğimi biliyorum;
1-Etrafta kablo kalabalığı bırakmadan çalışan.
2-Gücü direk sigortadan alabilen
3-Aküye zararı olmayan
4-Gece görüşü olan
5-Park durumunda herhangi bir çarpmayı da algılayabilen
6-Görüntü kalitesi iyi ve geniş açılı olan
7-Yüksek Sd kart hafızası kaldırabilen
8-Bu olabilir mi bilmiyorum ama, hem kapasitörlü olup hemde istendiğinde çok kısa süreli de olsa ani durumlar için bulunduğu yerden çıkartıp başka açılardan da görüntü alınabilen
Eğer çok net bir öneriniz var ise, fiyat incelemesi yapıp almak istiyorum

Walla cok sey istiyorsun varmi boylr bir urun bilemedim ama varsada cok para isterler bee iste bende sensorlu bir kamera alip obd 2 ile hep enerji vereyim dedim arkadaslar saglikli olmayacagini soyluyor

Leon 5f dizel dsg(2013+)

Walla cok sey istiyorsun varmi boylr bir urun bilemedim ama varsada cok para isterler bee iste bende sensorlu bir kamera alip obd 2 ile hep enerji vereyim dedim arkadaslar saglikli olmayacagini soyluyor

Leon 5f dizel dsg(2013+)

Bu gün viofo a129 duo siparişi verdim. Kesinlikle aküye bağlamayı planlıyorum. Bu ürünün akü koruması da varmış. Yani akü seviyesi belirli bi miktara gelince kontak kapalıysa çalışmayı bırakıyormuş. Sigorta kablosunu da sipariş ettim, 128gb sd kart ve tüm ekipmanları yaklaşık 1250 liraya denk geldi, ama anladığım kadarıyla piyasada ki bireysel kullanımda ki en iyi cihaz.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Bu gün viofo a129 duo siparişi verdim. Kesinlikle aküye bağlamayı planlıyorum. Bu ürünün akü koruması da varmış. Yani akü seviyesi belirli bi miktara gelince kontak kapalıysa çalışmayı bırakıyormuş. Sigorta kablosunu da sipariş ettim, 128gb sd kart ve tüm ekipmanları yaklaşık 1250 liraya denk geldi, ama anladığım kadarıyla piyasada ki bireysel kullanımda ki en iyi cihaz.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Bende kullanıyorum kaliteli cihazdır.

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt