Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu anket biraz kısıtlı olmuş sanki.
Çünkü tek bir kritere göre araç almıyoruz.
Birkaç kriter sıralanabilse daha uygun olur.
Ben şöyle diyeyim.
1- Öncelikle bütçeme uygun olması
2- Gözüme güzel görünmesi
3 - Yakıt sarfiyatı
4- Motor mekanik sağlığı.
5- Km ve kaporta durumu benim için aynı sırada
6- Bu aşamadan sonraki maddelerin hepsi kişisel beğenilere göre değişen olmasa da olabilecek maddelerdir.
Cam tavan, geniş iç hacim, kaliteli ses sistemi gibi mesela.
Mesela Audi S6 benim için nirvana sınıfında bir araçtır ama finansal olarak ulaşılması oldukça zordur.
O zaman da tüm kriterler çöpe gidiyor.
Bu sebeple önem sırasına göre yazılsa daha iyi olur.
Ben bu sebeple 1'i seçtim. 1 size uymuyorsa diğerleri uysa bile durum platonik aşka dönüyor. Benim S6 durumu gibi. 🙂
öncelikle
motor mekanık durumu sonrasında boya kaporta durumu ardından kullanım seklı yakıt tıpıne bakar sonrasında ıse fıyata yonelırım km sı acıkcası motor mekanık yuruyen aksam ıyı ıse o kadar muhım degıl kendı adıma
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.