Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aracın stop etmesi

ahmet tolga mert

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Eyl 2010
Mesajlar
66
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var seat leon dsg tdi yolda giderken bir kere bende bir kerede eşim kullanırken stop etmiş bu normalmidir araç daha 3 000 km olmadı
bilgi verirseniz sevinirim
 
geçendede benim kardeşim stop ettirmiş ışıklarda nasıl becerdiyse otomatik vites araçla :S bende merak ediyorum acaba neyden dolayı stop ediyorlar?
 
En kısa zamanda servıs yolunu tutun yenı b motor cevap veren olacagını sanmıyorum
 
aynen tanımadıgımız bı motor
mutlaka en kısa zamanda servısle ırtıbata gecın
 
VW grubu artık sorunlu araçlar yapmaya başladı. Umarım büyük bir sorun değildir. Sıfır araçta böyle birşey olması can sıkıcı bi durum.
 
hemen servise.. buradan kimsenin yardimci olabilecegini zannetmiyorum..
ama karsilastiginiz problem hic hos degil tabi..
 
yakıttan olabilir dizel ben corolla dizel triptronik kullanırkende aynısı başıma geldi onda benzin koymuşlar dizel arabaya o yüzden olmuş ama servistekiler ilk başta mazotun pis oldugunu düşünmüşlerdi demek ki mazot iyi değilsede olabiliyormuş illa ki dizele benzin koyunca olmuyormuş bu... inşallah yakıttan kaynaklanıyordur... ayrıca jetta 1.6 CR TDI 30bin kmdir kullanan bir arkadasım var sorunsuz ve cok memnun kaldıgını söylüyor sizinde memnun kalacagınızı umuyorum ufak tefek bir problemdir inş
 
dsg bir nevi otomatikleştirilmiş manueldir yapısı dolayısı ile hata verdiği durumda stop edebilir. benzer bir durum yukarda görkemin yazdığı gibi toyota larda çok yaşanır.
 
çok geçmiş olsun..
görkem gene iyi dizel benzin koymuşlar..
ya benzine dizel koysalardı..????
 
eğer bu sorun sadece sizde olmuyosa bu motor ve şanzuman kombinasyonunda serviste ilk çıkıcak güncellemede ya sorun hallolur ya da çok daha nadir yapar..
canınızı sıkmayın..
 
Geri
Üst Alt