Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aracımdakı sorun....

intercoolerda delik olabilirmi ibiza FR tampon sanırım intercooler a taş değmiş olabilir mi ızgara geniş FR tamponda?
 
eet hıc aklımıza gelmemıstı olabılır :Sıntercolerdakı delık bukadar etkıler mı :s:(
 
bakmadık ona ama benım ıntercoler 2. eldı zaten ufak bı kaza da parcaladımda:D
 
kardeş valla benim sedan cordoba chipli chipsiz farketmez 140ı çok rahat görüp geçiyor..alt viteslerde yapmayıp 4le 5te yapması da ilginç,baskı balata diyeceğim saçma da olsa:)
intercooler ne durumda,araç önden darbeli falan mı acaba? ayrıca orda da bi soket var.. bir forumda passat tdi aracında problem yaşayan kullanıcı intercooler ile turbo arasındaki sensörü değştirip kurtulmuş,tabi daha önceden turbo diye ısrar eden ustalar sayesinde revizyona da sokmuş:mad: bence ucuzdan başla;ilk hortumlar-kelepçeler,sensörler,sonra valfler,sonra da turbo..
 
http://www.ressim.net/e/upload/7b9637d5.jpg
resimde yuvarlak içersine aldığım hortumları kontrol ettir derim. üstteki yuvarlakta bulunan hortum yırtılmıştı benim aracımda aynı anlattığın sorunları yaşadım. servis turbo değişmesi lazım dedi. başka bi ustaya götürdüm turboya ait ne varsa sökmüş temizlemiş ve hortumun yırtık olduğunu görmüş
 
Bu arabaların intercoolerı, sağ ön sis farının arkasında değil mi?
 
Geri
Üst Alt