Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oncelikle hepinize kazası belası z sürüleri. Malum yaz geldi güneş yakmaya başladı ve kırmızı ibizayı güneşten korumak için üzerine nasıl bir örtü kullanmak daha iyi olur ve boyaya zarar vermez ve korur şimdiden teşekkür ederim...
elastik orjinal brandalar var servisde yumuşak gerci pahalı ama o kumaştan diktirebilirsin.eviniz müsaitse kapalı garaj yaptırabilirsiniz...en temizi gene gölge 🙂 ev durumunu bilmediğim için varsayımla konuşuyorum...şu kumaştan aşağıdaki resimdekinden... diğer naylon brandalar hava aldırmaz nem yaptırır sağlıklı değil.döşemeciler diker kumaşını bulun siz 🙂
Çoğu şeyde orijinal ürün tavsiye etmem ama kapalı bir garaj yoksa yada üstü kapalı bir yer bence paraya biraz kıyıp orjinal branda almak daha mantıklı. Yan sanayi ürünü ben tavsiye etmiyorum. Bu konuda orjinalden yanayım
Aslında işten anlayan bi metal atölyesinde çok daha uyguna çıtalar halledilebilir. Dayım mobilyacı, kumaşı da ondan halletsem yapılabilir gibi duruyor ama yerim yok bunun için malesef.
Tanıdıklardan bir araştırayım, daha uygun bir çözüm bulursam yazarım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.