Arabanı Aldığın İlk Gün...

samuel-beto

Kayıtlı Üye
Evet Arkadaşlar herkesin ilkleri özeldir ve üzerinden yıllar geçsede asla unutulmaz... O yüzden böyle bir konu açmak istedim...

Herkes Arabasını aldığı o ilk günü ve yaşadığı heyecanları, ilginç duyguları varsa olayları yazarsa keyifli olur...

Söz şimdi ilk günlerde...

Evet Arkadaşlar herkesin ilkleri özeldir ve üzerinden yıllar geçsede asla unutulmaz... O yüzden böyle bir konu açmak istedim...

Herkes Arabasını aldığı o ilk günü ve yaşadığı heyecanları, ilginç duyguları varsa olayları yazarsa keyifli olur...

Söz şimdi ilk günlerde...

e sen yazmamıssın???? 😀😀

e sen yazmamıssın???? 😀😀

Hocam aracımı aldığım gün galeriden çıktığım an ilk ışıklarımda durduğum dakika arkadan ipini koparmış insan müsfettesi geldi ve tambonuma geçirdi...
Durum böyle olunca pek hatırlanmak istemiyor insan... 😀
Allahtan Leonların arka tampon sağlamda çizik bile oluşmadı...
Beni boşverin özetle daha güzel hoş anıları dinleyelim bu başlıkta... 😀

Eskı arabam ılk arabam oldugundan onu yazım,aldıgım ılk gun buyuk hevesle Esenyurt Dogustan cıktım ıstanbul trafıgının o donemde acemılıgı oldugundan ustumde tın tın eve gıtmıstım annem ve ananemle bırlıkte🙂

Eskı arabam ılk arabam oldugundan onu yazım,aldıgım ılk gun buyuk hevesle Esenyurt Dogustan cıktım ıstanbul trafıgının o donemde acemılıgı oldugundan ustumde tın tın eve gıtmıstım annem ve ananemle bırlıkte🙂

En güzelini temizini yapmışsın hocam... İlkler gerçekten çok farklı usta bir şoförde olsan o ilk günkü heyecanla insan yapmayacağı hataları yapıyor...
En temizi usul usul eve gitmek 1-2 gün heyecanı atmak aracın keyfi o 2 günden sonra çıkıyor zaten...🙂

ilk gün doğuş maslaktan çıktım beyaz tavşanımla o an ki sevincimi anlatamam bulutların üzerindeydim sanki 🙂 ayazağadaki opetten benzin almak için pompaya yanaştım pompacı direk abi hayırlı olsun dedi nasıl yaa dedim yeni aldığımı nasıl anladın 😀 yüzünden belli oluyor abi dedi gülmeye başladım bu lafı duyunca 😀 cebimde bi 10 lira vardı onu verdim çıktım 🙂

En güzelini temizini yapmışsın hocam... İlkler gerçekten çok farklı usta bir şoförde olsan o ilk günkü heyecanla insan yapmayacağı hataları yapıyor...
En temizi usul usul eve gitmek 1-2 gün heyecanı atmak aracın keyfi o 2 günden sonra çıkıyor zaten...🙂

ılk gunum cok ılgı cekıcı degılde ıkıncı gunumde b hevesle kız arkadasımı evıne bırakım dedım,tam da su Papanın ıstanbula geldıgı gune denk gelmısım şuhursuzca arabayı aldım ewden cıktım vatan caddesınde kıtlendık kaldık 😀 Normalde 10dk bıle surmeyen yol bana o gun yanlıs yerlere gırıp cıkmamla beraber 2 saate maal olmustu 😀

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,959Kullanıcılar
menescerkoSon üye
Geri
Üst Alt