Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arabanı Almaya Nasıl Karar Verdin ?

Efe

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ocak 2010
Mesajlar
825
SCW üyeleri arabalarını almaya nası karar vermişler, nerde görmüşler, neyini sevmişler, neyini beğenmişlerde almışlar öğrenelim :)

ben leonumu almadan önce Rover MG ZR alıcaktım ama yedek parçanın nerdeyse hiç olmayışı yüzünden vazgeçtim ve vazgeçtiğim gün ilanlara bakarken buldum kırmızı kırmızı parladı birden gözüme babamla konuştuktan sonra gidip taa erzurumdan getirdim arabamı :)

benim hikayem bu, sizlerin hikayesi ne öğrenelim :)
 
Bizde Jetta'yı almadan önce Leon alıcaktık hatta çok aradık Leon'u İzmir'de gezmedik oto pazarı galeri bırakmadık Jetta aklımızda bile yoktu taa ki babam Jetta'yı inceleyip beğenene kadar ne yaptım ne ettimse Jetta'dan caydıramadım babam kafaya koydu Jetta'yı almayı ve aldıda :D
 
ben cumartesi karar verdim pazar günü gidip ata otoya kapora verdim salı arabyı aldım :D
 
benimde yeğenimde vardı 2001 toledo sıfır eryadan almıştı kaç yıldır kullandığını ve menmun olduğunu söyledi bende internetten aradım denizli çivrilde buldum yeğenimle birlikte gittik yeğenim kullandı beğendi bende aldım iyikide almışım arabamdan çok menmunum (2003 seat toledo signo plus)
 
bununla ilgili konu vardı yanlış hatırlamıyorsam?
 
bende superb 2.5 tdi 200 bg lık vardı. modifiyeli leonu arada goruyordum hosuma gıdıyordu. Doktorun biri geldi 2.0 tfsi 185 bg lık vardı ve benım aracını denememı ıstedı. sonra arabadan ınmedım aldım aracı :)
 
Geri
Üst Alt