Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Araba alcaz ne tavsıye edersınız?

muratcantona

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Ara 2009
Mesajlar
973
Yaş
34
Arkadaşlar dedem 2002 model 25 bın kmdekı c200 komp unu satmıs bugun kucuk bı araba ıstıor sedan ama kucuk olcak ... parasal acıdanbıse sormayın butce sınırı yok ama kkucuk ıstıor sole dusunun eskı aracını 2001 de aldı yıl 2010 9 yılda 25 bın km yaptı sureklı yatan bı araba olcak bu konuda dayanıklı olmalı mercedes cok problem cıkardıgı ıcın artık sattı .. otomatık vıtes olcak o sart . sedan olcak osart .. dızel benzınlı fark etmez yatmaya dayanıklı olsun
 
yine bir merc. düşünebilir, bütçe sıkıntısı yok diyorsun. c180 aklıma ilk gelen
 
valla o tarz bi yaklaşıma araba beğendirmek de çok zor olsa gerek. mercedes kullanıp beğenmemiş bir dedemize biz nasıl araba beğendirelim burda, ellerinden öperiz.
 
valla o tarz bi yaklaşıma araba beğendirmek de çok zor olsa gerek. mercedes kullanıp beğenmemiş bir dedemize biz nasıl araba beğendirelim burda, ellerinden öperiz.

abı mercedesı beyenmedı degıl yattıgı ıcın cok problem actı :... acıkcası mazda ıstıor mercedese kadar 15 sene mazda kullanmıs 0 problem yasadım dıyor ... honda nefret edıyor accord varms bu ılk kasalarda motor bıle ınmıs .. falan bıraz karaduzen tabı dedem :D 52 yıllık söför :D
 
ben Jettayı tavsiye ederim. Bayağı yatabilecek kapasitesi var diye düşünüyorum:)
 
Geri
Üst Alt