Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Araçlarda cam filmi yeniden yasaklandı.

araba yakında 1 lira yakacak km'de hesaplaması kolay olacak :D
 
1aefdff535168e07a895afe322409f19.jpg

Noktayı koydular.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
O noktayı ordan kaldırmanızı rica ediceğim ne güzel ulkem be. Kurtardık şimdilik.

SCW uygulaması. Sakarya-Trabzon
 
Evet 1 oluyor.Bende 2 numara var. Sabah Altur Seat Servisine sordum. 2 numara ışığı %35 kesiyormuş. Yani ışık geçirgenliği %65 :confused: Yani %5 ile gidebildiğimiz yere kadar gideriz :D Allah'tan arka camlar serbest. Yanları uygun zamanda standarda getiririz artık.:p
 
Benimkiler de 2 numaraydi soktum artık önler 1 arkalar 3 yaptırırım:D
 
Arkalar derken? Arka yan camlar da önlerle aynı olmalı. Sadece arka cam, bagaj kapağı camı serbest.
 
Tasarıda sürücülerin arkasında kalan camlara film uygulanabileceği kaydedilirken, uygulanan filmle birlikte camın ışık geçirgenliğinin yüzde 70’in altında olabileceği belirtildi. Ben bu cümleden arka kapılar serbest olarak algiladim inşallah ben doğru algilamisimdir :)
 
“Araçların ön camına hiçbir şekilde cam filmi uygulaması yapılamaz. Sürücünün 180 derece ön görüş alanı içerisinde sağ ve solunda kalan yan camlara cam filmi ile birlikte camın toplam ışık geçirgenliğinin en az yüzde 70 olması şartıyla cam film uygulanabilir"
 
Geri
Üst Alt