Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Araç Sorgulama

karapale

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,182
Yaş
41
Arkadaşlar aramızda tramer den plaka sorgulayan biri var mı..bana bu plakanın geçmişini bulabilirmisiniz.. 42 FU 874 şimdiden teşekkürler yardımlarınız için...
 
Kıvanç abi kendi kasko şirketini arasan yardımcı olabilirler aslında..
 
ruhsat sahibinin tc no ögrenme ihtimalimiz varmı?
 
Kıvanç abi sigortacı bir arkadaşıma bakmasını rica etmiştim de kaskosu olmadığı için bakamadığını söyledi. Motor veya şasi numarası olursa baktırabilirim?

Edit:Trafik sigortasından bakmaya çalışmış trafik sigortası da gözükmüyormuş.Sigorta poliçeleri motor veya şasi numarası üzerinden yapılmışsa sigortası da gözükmeyebilirmiş.Yani motor ve şasi numarası lazım abi.
 
Konya'daki Cupra'nın şase ve motor no'sunu istemiştim adam vermişti telden..
bence arayıp bi sor abi..
 
yiğit bak bakim bu fotoda yolcu airbagi tamir görmüş mü?? sen anlarsın uzman gözüyle yorumunu alayım :D
 
abi valla şimdi derim görmüş doğru olmaz..
motor ve şase no'sundan sonra eğer ki kazası varsa bildiğin turkuazdan bakıp da ön gögüs ve airbag alınmadığını görürsen anlarsın..Konya'daki Cupra'nın patlamaktan gözü dönmüş mesela ama pertten sonra sadece bi defa göğüs almışlar..airbag'ler hakgetire yani.. :D :D
 
kıvanç yolcu airbag i açılmış duruyo..dikkatli bakarsan tam oturmamış yerine..
 
boyle anlasılmaz niye diye sorarsanız. zamanında eniştemin 1.8 t passatında rahmetli dayım:) kafası güzelken bi yumruk atmıştı yolcu airbag ine aynı o şekle gelmişti. yani aynısı olabilir.
 
Geri
Üst Alt