Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Araç Hasar Durumu Öğrenme

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Bana gelen sms aynen aktarıyorum :

İstediğiniz aracın plakasını yazıp 5664'e gönderin, ikinci el otomobilin hasar bilgisi anında cebinize gelsin. Örnek : 34ABC001 Ücret : 2.8 TL

MH: 05327555664
 
güzel bilgi ama hiçde yeterli değil. yol göstermesine rağmen expertiz raporunu faturalı almadığım sürece bir daha 2. ele el sürmem ben.
 
bence tuzak mesajda olabilir..hatta büyük ihtimal öyledir diye düşünüyorum..
 
yahu sanayide toplanmış bi arabanın hasar raporunu nerden bılcekler bunlar allah askına
 
böyle bi uygulama var evet velakin..
lüzumsuz..SMS'e göre araba mı alınır.. :)
 
eğer araç kazası sigorta kayıtlarına geçmiş ise gerçekten işe yarar bi hizmet..genelde de doğru çıkıyo sürekli kullanıyorum.. hatta geçen internette bi bmw sahibiyle görüştüm,adam iki parça lokal boyalı dedi 5664 de tramerden sorgu yaptım araç pert kayıtlı çıktı.. hangi tarihde ne kadarlık bi hasara uğramış geliyo..tabi sigorta kayıtlarına geçmişse..yüksek modelli ve parça fiyatları yüksek araçlarda genelde kayıtlara geçiyo..
 
Geri
Üst Alt