Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Araç Donanım ve Parça Fiyatları Sorgu

flawlessboy25

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Haz 2015
Mesajlar
21
Yaş
37
Herkese merhaba. Belki bilen arkadaşlar vardır ama ben yeni gördüğüm için paylaşmak istedim: Aşağıda linkini yazdığım sitede aracımızın tam modeli, şasi ya da motor nosu girilerek tüm donanımı parça parça görülebiliyor arızalı parça resimlerden seçilip fiyat sorgulaması yapılabiliyor. Belki bir arkadaşın işine yarar diye paylaşmak istedim. İyi geceler.

SİTE LİNKİ: Ana Sayfa - Türkiye'nin Yedek Parça Portalı paramparca.com
 
güzel site bende ara ara faydalanıyorum yalnız 5 kere fiyat öğrenme hakkın var.parçayı bulsan bile kotan doldugu için ne parça kodunu öğrenebiliyorsunuz ne de fiyatını...işi paraya dökmüşler kredi satın alıyorsun.bazı parça kodları hatalı cıkabiliyor yanıltıyor.tek avantajı yan sanayi ürünlerin sunulması ve işyeri adres ve unvanları vermektedir...kolay gelsin
 
ben ilk kez gördüm eyvallah iyi oldu
 
güzel bir site. her marka ve model var gibi duruyor.
 
Geri
Üst Alt