Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bana gülmeyin ama değiştirmeyi bilmiyorum. Antifiriz koyma deposunda yaz ayı olduğundan su koymuştu ustam, şimdi antifiriz aldım ve kendim koymak istedim ama becermedim🙂)) İçindeki suyu nasıl boşattıcam.
Arkadaşlar bana gülmeyin ama değiştirmeyi bilmiyorum. Antifiriz koyma deposunda yaz ayı olduğundan su koymuştu ustam, şimdi antifiriz aldım ve kendim koymak istedim ama becermedim🙂)) İçindeki suyu nasıl boşattıcam.
Radyatörde tapa yoksa alttaki hortumu sökün sular boşalacaktır. Tekrar suyla doldurup bir kez yıkayın.
Sonra ölçüyle önce antifiriz sonra su koyun. Motor ısınıncada tekrar seviyeyi kontrol edin. kolay gelsin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.