Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar talihsiz bir durum yasadim. Sol arka kapi camini kirmislar. Ankarada guzel bir iscilikle yapacak yer oneriniz var midir ? Bu tip bir islem icin ortalama ne kadar fiyat isteniyor ? Bilginiz var midir.
merhabalar aracı almamdan tam 1 hafta sonra benımde on cama artık ne attılarsa yukarıdan on camım catlamıstı surdukce acıldı. 788tl ye doğuş oto dan ön cam aldırttık, kasko ile yaptırdım.
tahminim yan camlar daha ucuzdur 400 tl + işciliktir diye umuyorum
ankarada as oto cam olabilir.
Bahcelievler metro duraginin orada oldu. Hirsizlik amacli gibi ama bi yandan hic bir dey alinmamis sanirim cantam laptop cantasi sanilmis. Erdoganlar oto camda yaptirdim. Olimpia marka takildi. 125 TL
Bahcelievler metro duraginin orada oldu. Hirsizlik amacli gibi ama bi yandan hic bir dey alinmamis sanirim cantam laptop cantasi sanilmis. Erdoganlar oto camda yaptirdim. Olimpia marka takildi. 125 TL
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.