mehmetelt
Kayıtlı Üye
bugün akşam saatlerinde arabamın motor ısınsın diye yolcu kapısını açıp, o taraftan anahtarı kontağa taktım ve arabayı çalıştırdım. sonra içimden düşündüm kilitlenirse falan diye kapıyı yarım kapatayım dedim. Allahtan tam kapatmamışım ama yinede arabam çalışırken kapıları kitledi. bagaj dahil olmak üzere her yeri kontrol ettim araba kitli kaldı🙄🙄 bir yandan araba çalışıyor, bir yandan dışarda hava buz gibi, bir yandan arabamın yedek anahtarı yok. yandığımızın resmidir derken ne yapabiliriz diye fikirler üretmeye başladık. tabi camı kırmak en son seçenek 😀 yolcu kapısı yarım kapalı olduğu için yukardan tel sarkıtma operasyonuna girdik ama yaklaşık 1 saat uğraş sonunda bir sonuca varamadık. sonra baktık biz beceremiyoruz elektrikçi arkadaşımı çağırdım. ince, uzun, bükülebilen demir bir çubukla geldi. 10 dakika uğraşlar sonrasında yine kapını üstündeki ufak boşluktan çubuğu şöför kapısına kadar uzatıp kilit tuşuna dokunarak kapıları açmış olduk. uzun lafın kısası siz siz olun yolcu kapısından doğru arabayı çalıştırıp kapıyı kapatmayın. kitliyo valla 😀